۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳
کد خبر: ۵۴۸۹۷۷
مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح:

پیشگیری از وقوع جرم از حالت تجربی به فراگیر، علمی و دانشگاهی تبدیل شده است

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: پیشگیری از وقوع جرم را از حالت تجربی به حالت فراگیر، علمی و دانشگاهی تبدیل کرده‌ایم
صالحی

به گزارش خبرگزاری رسا در خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام رمضانعلی صالحی، مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سازمان قضایی پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح با همکاری فرماندهان نیروهای مسلح چهار برنامه پنج ساله را اجرا کرده و در طول این اجرای این برنامه ها ٢٢ عنوان مجرمانه متناوب در بین نیروهای مسلح شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: فرماندهان نیروهای مسلح راهکارهای مناسب با این عناوین مجرمانه را در مجامع استانی جمع‌بندی و به مجمع مرکزی ارائه می‌دهند که در این راستا جرم‌شناسی وسیعی در بین نیروهای مسلح انجام شده است.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح ادامه داد: همین امر انگیزه فرماندهان را بالا برده و به طور میانگین در پنج سال اخیر شاهد کاهش 10 درصدی در تعداد جرائم در بین نیروهای مسلح بوده‌ایم.

حجت الاسلام صالحی با اشاره به اینکه در کنار فعالیت این مجامع فعالیت‌های تحقیقاتی در راستای پیشگیری از وقوع جرم در بین نیروهای مسلح نیز صورت گرفته است، یادآور شد: در این زمینه 85 عنوان تحقیقاتی در نیروهای مسلح انجام گرفته است.

وی به مهم‌ترین آسیب‌های نیروهای مسلح اشاره کرد و افزود: یک سری از این آسیب‌ها مانند فرار و ترک خدمت اختصاصی و برخی مانند درگیری و ضرب و جرح و اهانت عمومی است.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: با توجه به اینکه اکثر نیروهای مسلح سرباز بوده و به الزام وارد نیروهای مسلح می‌شوند و این سربازان از اقشار مختلف جامعه هستند بنابراین یک سری مشکلاتی به همراه دارند.

حجت الاسلام صالحی به دلایل سلامت نیروهای مسلح اشاره کرد و یادآور شد: نیروهای مسلح براساس بنیان اعتقادی و عقیده‌ای فعالیت می‌کنند، به موضوع گزینش در بین نیروهای مسلح توجه می‌شود و نیروهای نظارتی بر عملکرد نیروهای مسلح وجود داشته که مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهند و این امور سبب شده تا نیروهای مسلح پاک بمانند.

وی با بیان اینکه راهکارهای جمع‌بندی شده در مجامع پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح در استان‌های مختلف پس از بررسی به استان‌ها اعلام تا فرماندهان براساس شرایط، نوع و ترکیب نیروهای خود تصمیم‌گیری نمایند که کدام راهکار را عملیاتی کنند، تصریح کرد: این رویکرد در سطح کشور در حال اجرا است.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به اینکه نهادی واحد به عنوان متولی اصلی پیشگیری از وقوع جرم که در مدیریت و سیاست‌گذاری آن نقش‌آفرینی نماید در کشور وجود ندارد، اضافه کرد: باید این نقص از بین برود.

حجت الاسلام صالحی با بیان اینکه نهادهای مدنی که حالت نظارتی داشته باشند در قانون پیش‌بینی شده که در خصوص موارد مختلف بتوانند طرح دعاوی کنند و این نهادها تاکنون بکارگیری درست نشده‌اند، گفت: با فعال شدن این نهادها مراقبت مردم از مردم و مردم بر دولت انجام می‌گیرد.

وی تصریح کرد: پیشگیری از وقوع جرم را از حالت تجربی به حالت فراگیر، علمی و دانشگاهی تبدیل کرده‌ایم./880/د103/ب1

ارسال نظرات