۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۵۶۷۳۲۰
آیت الله مکارم شیرازی در مراسم احیای شب ۲۱ رمضان:

اجرای سند ۲۰۳۰ تکرار تجربه اندلس است | چرا برخی مسؤولان بر فضاهای مجازی ناسالم تعصب دارند؟

حضرت ‌آیت الله مکارم شیرازی با اشاره تمرکز دشمنان برای ضربه زدن به اعتقادات واخلاق جوانان، اجرای سند ۲۰۳۰ و وجود فضاهای مجازی و رسانه های فاسد و ناسالم را سبب تکرار شدن تجربه تلخ اندلس دانست.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید سحرگاه بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مراسم احیای دومین شب از لیالی قدر که در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد، بر لزوم توجه ویژه خانواده ها و مسؤولان به جوانان تأکید کرد.

 وی با بیان این که خانواده ها باید در فکر جوانان باشند چرا که دشمنان فراوانی دارند، گفت: در تمام صحنه ها جوانان در صف اول هستند و دشمن می خواهد آن ها را منحرف کند، این جوانان بودند که سبب پیروزی در دفاع مقدس شدند و انقلاب و راهپیمایی های انقلابی را جوانان به پیش بردند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به پیش رو بودن روز قدس اظهار داشت: در روز قدس هم همانند همیشه خواهیم دید که اکثرا جوانان در صحنه حاضر هستند، دشمن می خواهد عقاید جوانان را سست کرده و اخلاق آن ها را منحرف کند.

وی با اشاره به تبعات وجود فضای مجازی ناسالم در کشور ادامه داد: اخیرا در یکی از مدارس تهران کارهای غیر اخلاقی درباره برخی از فرزندان کشور انجام شد که منشا فضای مجازی آلوده بود و با نشان دادن صحنه های مستهجن دانش آموزان را گمراه کردند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با انتقاد از اصرار برخی مسؤولان بر وجود برخی فضاهای ناسالم مجازی ابراز داشت: حال باز هم برخی مسؤولان می گویند نمی توانیم از فضای خارجی صرف نظر کنیم، محصول دیروز این فضا در کارزون و آن جنگ و جدال بود که عده ای کشته و زخمی شدند و روز دیگر در شهرهای گوناگون و ایجاد آشوب است.

وی با اشاره به تأثیرات فضاهای مجازی مخرب بر خانواده ها عنوان کرد: امروزه ریشه های متلاشی شدن بسیاری از خانواده ها به وسیله طلاق همین فضای مجازی ناسالم است، چرا برخی بر فضای خارجی و ناسالم تعصب دارند و با وجود دیدن مفاسد طرفداری می کنند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: فضای مجازی خوب است اما باید سالم باشد نه این که فضایی صهیونیست ها ایجاد کردند و مملو از توهین به خدا و اهل بیت(ع)، صحنه های مستهجن و آشوب های سیاسی است در اختیار جامعه قرار داده شود.

وی اضافه کرد: جوانان هم باید به فکر خود باشند و بدانند که دشمنان می خواهند نیرو و قدرت آنها را از بین ببرند، جوانان باید تاریخ اندلس را بخوانند، مسلمانان وارد اسپانیا و اندلس شدند و می خواستند پیشروی کنند و اروپا را بگیرند اما مسیحیان فکری کردند و گفتند باید کاری کنیم که پیشروی مسلمانان بیش از این نشود.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که دشمن آن زمان هم برای ضربه زدن به مسلمین سراغ جوانان رفت، گفت: دشمنان با تبلغات ضد اسلامی و ایجاد رابطه هایی نادرست بین جوانان مسلمان و دختران مسیحی به اسلام ضربه زدند و مسلمانان را شکست دادند چرا که اگر نسلی فریب شبهات را خورده و وارد گناهان شدند راحت شکست می خورد.

وی با تأکید بر این که نباید اجازه داد آن تجربه تلخ تکرار شود، افزود: اجرای سند ۲۰۳۰ تکرار تجربه اندلس است، فضای مجازی ناسالم  و رسانه های فاسد تکرار همان تجربه است، باید بیدار و هوشیار باشیم و بدانیم که راه نجات عمل به تعلیمات اسلام، قرآن و اهل بیت(ع) است.

این مرجع تقلید با تأکید بر لزوم توجه به فرهنگ نهج البلاغه برای در امان ماندن از تهاجمات دشمن اظهار داست: نهج البلاغه مقدار کمی از سخنان حضرت علی(ع) است چون نگذاشتند سخنان کامل ایشان بماند اما تمام آنچه صحابه گفتند به اندازه یک خطبه امیرمومنان(ع) نمی شود

حضرت آیت الله مکارم شیرازی همچنین در ابتدای سخنان خود با تسلیت شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع)، به سخنانی از امیرمؤمنان اشاره کرد و گفت: دنیا می تواند تجارتخانه اولیای خدا باشد و انسان می تواند تجارتهای بسیار پر سودی انجام دهد.

وی افزود: انسان می تواند با سرمایه های خود تجارت پرسودی انجام دهد، کدام تجارتخانه ای ده برابر سرمایه سود می دهد، در تجارتخانه الهی 10 برابر سود وجود دارد و گاهی 700 برابر سود می دهد، مثل کارهای نیک مانند گندم است که یک دانه به 700 دانه تبدیل می شود.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که فرمایشات قرآن حساب دارد و از روی مبالغه نیست، اظهار داشت: دنیا دانشگاه و سرای پند و اندرز است، وقتی انسان به دنیا نگاه می کند درس مهمی فرا می گیرد که نشانه عظمت آفرینش و خالق آن است.

وی با تأکید بر عبرت گیری از دنیا ادامه داد: آثار شاهان گذشته امروز در موزه ها وجود دارد که موعظه است چون با همه قدرتی که زمانی برخی از شاهان داشتند مجبور شدند هرچه را که دارند بگذارند و به سفر آخرت بروند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که دنیا می تواند مسجد اولیای الهی و تجارتخانه آن ها باشد، ابراز داشت: عمر، جوانی، سلامت، اموال و افکار سرمایه های انسان در دنیا هستند که اگر انسان از سرمایه استفاده کند بهترین تجارت می شود والا فریب دنیا را خواهیم خورد.

وی عنوان کرد: باید از این زاویه به دنیا نگاه کرد تا سرمایه ها از دست نرود، یک قطره اشک در شب قدر دریاهایی از آتش را خاموش می کند که اگر استفاده نشود در آخرت نمی توان کاری کرد؛ در قیامت از عمر، جوانی، اموال و نحوه خرج کردن آن ها سوال می شود که انسان باید بیدار شود و عمر خود را در عشق به اهل بیت(ع) صرف کند./1323/

ارسال نظرات