۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹
کد خبر: ۵۲۶۴۳۶
آیت الله تاکندی:

مبلغان باید توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را جدی بگیرند

استاد حوزه علمیه قزوین گفت: مبلغان باید توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را جدی بگیرند؛ چرا که یکی از علل اصلی قیام امام حسین(ع) همین فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود .
آیت الله محمدی تاکندی آیت الله تاکندی

به گزارش خبرگزاری رسا در قزوین، آیت الله محمد محمدی تاکندی، نماینده سابق مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری امروز در جمع اساتید حوزه علمیه قزوین که در مسجد شیخ الاسلام برگزارشد، ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم، گفت: امام حسین(ع) در دوران کودکی از چشمه دانش پیامبر اکرم(ص) بهره برد و پس از رحلت ایشان در سایه محبت امام علی(ع) رشد و پرورش یافت و برای پیشبرد اهداف اسلام همواره در کنار پدر و برادر بزرگوارش در تمامی لحظه‌ها بود.

وی در ادامه افزود: ایشان برای دفاع از حقانیت اسلام علیه ظلم و ستم یزیدبن معاویه قیام کرد تا پیام وحدت مسلمانان را برای اجرای حکومت عدل و حفظ ارزش های راستین اسلام به گوش همگان برساند، به گونه‌ای که اکنون پس از گذشت قرن‌ها از وقوع رویداد عاشورا، شیعیان جهان سالروز این رخداد بزرگ را ارج می‌نهند.

استاد حوزه علمیه قزوین با اشاره به بارزترین ویژگی‌ها و خصوصیات اخلاقی امام حسین(ع) اظهار کرد: امام حسین(ع) مظهر تمامی صفات پسندیده و کمالات بوده و در همه جهت های اخلاقی و رفتاری نمونه و تجسم کامل حضرت محمد(ص) بودند.

آیت الله تاکندی در ادامه ابراز کرد: سیره اخلاقی و رفتاری آن امام همام نشان از روح متعالی و تربیت در دامان پیامبر گرامی اسلام(ص) و خصلت ‌های برجسته آن حضرت(ع)، در صحنه ‌های مختلف نهضت عاشورا هم جلوه داشت ایشان در سخت‌ترین شرایط محاصره و سختی در کربلا به بیعت راضی نشد و عزتمندانه به استقبال شهادت رفت.

وی شجاعت و دلیری یاران امام حسین(ع) را از مهمترین ویژگی‌های برجسته آنان دانست و خاطرنشان کرد: یاران آن امام همام(ع) افرادی شجاع و دلیر بودند و ریشه شجاعت ایمان راستین به خدا است.

این استاد حوزوی در ادامه اضافه کرد: هرچه ایمان قوی باشد میزان شجاعت هم بیشتر شده و یاران امام حسین(ع) همواره به امام زمان خود ایمان داشتند و ترس و کشته شدن برای آنها معنایی نداشت و اینها همه نشان هدفمندی، شجاعت، شهامت، بصیرت و روشن بینی عمیق آنان بود.

آیت الله محمدی تاکندی تصریح کرد: بدون شک، قیام عاشورا برای نگه داشتن هنجارهای دین و امر به معروف و نهی از منکر است، پس باید تلاش کرد تا ناهنجاری‌‌های شیوه عزاداری محرم از بین برود.

وی  در پایان ضمن توصیه به مبلغین و روحانیون، گفت: مبلغین باید توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر  را جدی بگیرند، چرا که یکی از علل اصلی قیام امام حسین(ع) همین فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود./873/د۱۰۳/ب۲

ارسال نظرات