۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵
کد خبر: ۴۸۳۵۴۱
استاد حوزه علميه قم:

کسي‌که سرمايه محبت اهل بيت را دارد ثروتمند است

استاد حوزه علميه قم گفت: امامان معصوم(ع) به ما آموخته‌اند، کسي که سرمايه محبت اهل بيت(ع) را دارد، ثروتمند است چرا که حاضر نيست اين محبت و ارادت را در مقابل هزاران دينار طلا از دست بدهد بلکه آن کسي فقير است که دستش از اين سرمايه خالي است.
حجت الاسلام سيدابوالفضل جمال الديني

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام سيد ابوالفضل جمال الديني ‌شنبه شب در هيأت مجمع النور کاشان با اشاره به اينکه واژه «فقر» معاني مختلفي دارد، گفت: يکي از واژه‌هايي که در حق آن ظلم شده است، واژه «فقر» است که داراي معاني مختلفي است و آن را درست براي مردم توضيح نداده‌ايم.

وي با بيان اينکه اين مطلب در جامعه زياد گفته مي‌شود که اگر فقر از در خانه‌اي وارد شود، ايمان از در ديگر بيرون مي‌رود، عنوان کرد: اگر اينگونه بود بايد تمام فقرا به جهنم مي‌رفتند در حالي که بسياري از فقراي شيعه بهترين جايگاه‌هاي بهشتي را دارند که خيلي از صالحان و انبياي الهي به حال آنها غبطه مي‌خوردند.

حجت الاسلام جمال الديني افزود: آن فقري که در اسلام مذموم است، اظهار نياز و گردن کج کردن نزد اهل دنياست، نان به نرخ روز خوردن است، اين فقر است که اگر از در خانه‌اي وارد شود، ايمان از خانه رخت بر مي‌بندد.

به گفته وي، امامان معصوم(ع) به ما آموخته‌اند که کسي که سرمايه محبت اهل بيت(ع) را دارد ثروتمند است، چرا که حاضر نيست اين محبت و ارادت را در مقابل هزاران دينار طلا از دست بدهد بلکه آن کسي فقير است که دستش از اين سرمايه خالي است.

استاد حوزه علميه قم با اشاره به اين شبهه که بسياري از کساني که محبت اهل بيت(ع) را ندارند، اما ثروت زيادي دارند، بيان کرد: اينگونه افراد با اينکه در ظاهر داراي ثروت هستند، اما در حقيقت دچار فقر معنوي شده‌اند.

وي خطاب به جوانان تأکيد کرد: سفره‌اي که امروز براي ما پهن شده است، خيلي‌ها حسرت آن را مي‌خورند چرا که اهل بيت(ع) براي ما خرج کرده‌اند تا قدر خود را بدانيم و به کم راضي نشويم و راه ما را به سوي خدا آسان کرده‌اند.

حجت الاسلام جمال الديني ادامه داد: در مسير رسيدن به خدا بعد از پيمودن حجاب‌هاي ظلماني تازه نوبت به حجاب نوراني مي‌رسد که طي كردن آن کار هر کسي نيست و آنهايي که به اين مراتب رسيده‌اند هميشه خوف اين را دارند که مبادا با يک کلمه تمام داشته‌هاي خود را از دست بدهند، اما امام حسين(ع) سفره‌اي براي سالکان الهي پهن کرده تا به آساني راه خدا را طي کنند.

وي افزود: اسلام را نبايد به ظواهر ديني تفسير کنيم چرا که ضربه‌اي را که يک مسلمان متظاهر احمق به دين مي‌زند، يک فاجر نمي‌زند، براي مثال ابن ابي الحديد در شرح خود آورده است که خوارجي‌ که يک خرماي خشک را از دهان شخصي به بهانه اينکه مال مردم است بيرون آوردند، کمي جلوتر در راه، زن شيعه‌اي را کشتند و بچه‌اش را از شکم او بيرون آورده و سر بريدند.

استاد حوزه علميه قم متذكر شد: مبادا فريب متظاهراني که جانماز آب مي‌کشند را بخوريم، چرا که به قول امام سجاد(ع) عده‌اي جرأت گناه را ندارند، نه براي اينکه از خدا مي‌ترسند بلکه به اين خاطر که ترس از ريختن آبروي خود را دارند و نان اين تظاهر را مي‌خورند./1307/202/ب2

ارسال نظرات