۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۹
کد خبر: ۴۵۰۱۴۵
کارشناس مذهبي:

اسلام دين افسردگي نيست/ افراط و تفريط حتي در دينداري مطرود است

كارشناس مذهبي گفت: اسلام دين ميانه روي است و نه آيين افراط و تفريط و اين دين مبين پيروان خويش را در هيچ زمينه اي منع نکرده است.
حجت الاسلام مرتضي هاشمي حجت الاسلام مرتضي هاشمي

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا دركاشان، حجت الاسلام مرتضي هاشمي جمعه شب در مراسم شاديانه امام هادي(ع) در شب ميلاد امام دهم شيعيان در سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري‌ کاشان با بيان اينکه با رسالت پيامبر اکرم(ص) در حقيقت خط بطلان بر بدعت هاي نادرست جاهليت کشيده شد، گفت: نه تنها در آن دوران بلکه در شرايط کنوني نيز شاهد افراط و تندروي هايي هستيم.

وي با اشاره به عدم همگوني در تعظيم شعائر، عنوان کرد: نبايد عيد بزرگ غدير را با برخي رفتارهاي نادرست تحت الشعاع قرار دهيم چرا که حتي اباعبدالله الحسين(ع) نيز به واسطه همين اتفاق به شهادت رسيد و در حقيقت پس از آنکه دست اميرمؤمنان علي(ع) در غديرخم بالا رفت سر سيدالشهدا(ع) پس از واقعه کربلا بالاي نيزه رفت.

اين كارشناس مذهبي همچنين با بيان اينكه دينداري تنها ذکر و عبادت نيست، عنوان کرد: چنانکه در روايت داريم هر کس مدت کوتاهي را با همسرش گفت و گو کند اجري فزون تر از اعتکاف در مسجدالحرام برايش ثبت مي شود.

حجت الاسلام هاشمي افسردگي و تنبلي را يکي از ابزارهاي شيطان معرفي و  تصريح کرد: اسلام نه تنها دين افسردگي نيست بلکه آييني است که به شادي و سرور صحيح بسيار توصيه و تأکيد مي ورزد اما برخي رفتارهاي ما نشان دهنده آن است که اين دين را به درستي درک نکرده ايم.

اين کارشناس اخلاق با تأکيد بر اينکه دين را نبايد از منظر انسان هاي جاهل نگريست، عنوان کرد: اسلام را بايد از سيره زندگي اولياي الهي نظير آيت الله بهجت ها، آيت الله قاضي ها، رجبعلي خياط ها و ديگر علما نگاه کرد و شيوه عمل به آن را آموخت.

حجت الاسلام هاشمي با اشاره به تعبير روايي مبني بر اينکه ساعتي تفکر از 100 سال عبادت بالاتر است، يادآور شد: همين عامل بود که موجب شد حر به حريت برسد و همين امر سب آن گشت که يک مسيحي به يکي از ياران و شهداي والامقام تبديل شود.

شايان ذکر است، مراسم شاديانه امام هادي(ع) به همت سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري کاشان و با همکاري جلسه يا زهرا(س) همراه با اجراي مسابقه، مداحي و مولودي خواني برگزار شد./1307/202/ب2

ارسال نظرات