۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۳
کد خبر: ۶۴۳۰۵۰
یادداشت؛

روایت عابدینی از زندان‌های مخوف تروریست‌های تکفیری در شهر دوما

روایت عابدینی از زندان‌های مخوف تروریست‌های تکفیری در شهر دوما
حسن عابدینی در جدیدترین یادداشت خود به تشریح وضعیت تونل‌ها و زندان‌های زیرزمینی شهر آزاد شده دوما در سوریه پرداخت.

به گزارش خبرگزاري رسا، حسن عابدینی کارشناس سیاست خارجی و صداوسیما با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرامی‌اش به تشریح وضعیت شهر ‌دوما در غوطه شرقی  دو سال پس از آزادی آن به دست مدافعان حرم و زندان ها و تونل های زیر زمینی تروریست های تکفیری در این شهر پرداخت.

حسن عابدینی در یادداشت جدید خود نوشت:

"دو سال از ازادی شهر دوما در غوطه شرقی می گذرد. این شهر در نزدیکی دمشق پایتخت سوریه قرار دارد. شهری که یکی ااز مقرهای اصلی گروهک تکفیری تروریستی جیش الاسلام است.
 
ساکنان کم و بیش در حال بازگشت به خانه و کانه اشان هستند. اثار ویرانی هنور در هر کوی و برزن مشاهده می شود. تردد افراد غیر بومی به این شهر هنوز با سختگیری های شدید امنینی صورت می گیرد.
 
در این شهر ، تونل های که تروریست در زیر شهر حفر کرده اند بسیار شگفت انگیز است. تروریست ها در این دالان ها با خودرو تردد می کردند. سیستم روشنایی آن پیش از فرار تخریب شده است.
 
شبکه عنکبوتی تونل ها ، مقرهای نظامی ، زندان ها ، خروجی شهر و... را بهم وصل می کند. مرکز تحقیقات کشاورزی دوما که پیش از بحران بزرگترین مرکز تحقیاتی در غرب اسیا بوده است را تروریست ها به زندان تبدیل کرده بودند. در این زندان مردم و حتی اعضای متمرد گروه های تروریستی نگهداری می شدند. این را در یاداشتهای روی دیوار سلول های انفرادی به وضوع دیده می شود. دهها سلول انفرادی به طول یک و نیم متری در زیر زمین دیده می شود. تونلی که از زیر شهر حفر شده است به این زندان هم می رسد.
 
ورودی یکی از تونل ها هم به جایی می رسد که گروه کلاه سفید در ان مستقر بوده اند. در این مکان انواع تخت بیمارستانی وجود دارد که نمایش استفاده بمب شیمیایی برای متهم کردن دولت دمشق در ان فیلم برداری شده بود. این نمایش زمینه برای بمباران کشورهای غربی به سرکردگی ایالات متحده امریکا فراهم اورد. همکاری تروریست های تکفیری جیش الاسلام و گروه کلاه سفیدها که مورد حمایت غربی ها بودند در این مکان بسسیار مشهود است.
 
نمونه این تونل ها در سایر مناطقی که تروریست های تکفیری بر آن مسلط بوده اند هم‌ دیده می شود. روستای راهبردی خلصه در جنوب حلب که روی تپه ای مشرف بر مناطق اطراف است هم از طریق شبکه تونلی به دژی تسخیر ناپذیر تبدیل شده بود. خلصه در جریان تازه ترین عملیات ارتش سوریه و‌ رزمندگان مقاومت آزاد شد.
 
این گذر زمان است که اهمیت پیروزی مقاومت اسلامی بر بزرگترین راهببردهای نظام سلطه در دهه دوم قرن بیست و بکم برای دامن زدن به جنگ مذهبی و طائفی و تجزیه منطقه را روشن خواهد کرد. آیندگان در برابر عظمت اراده و ایثار مدافعان حرم تمام قد خواهند ایستاد."
 
روایت حسن عابدینی از زندان‌ها وتونل های مخوف تروریست‌های تکفیری در شهر دوما
 
/1360/
ارسال نظرات