۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۳
کد خبر: ۴۸۲۲۰۵
نماينده بعثه رهبري در عراق:

قرآن كتاب بصيرت و امام حسين معمار حيات طيبه است

حجت الاسلام والمسلمين نجفي‌روحاني كربلا را تجلي هندسه زندگي پاك دانست و امام حسين عليه السلام را مهندس حقيقي حيات طيبه دانست و گفت: زيارت به معناي الگوپذيري از سبك زندگي حسيني است.
حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام والمسلمين نجفي‌روحاني، نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق امروز در شانزدهمين گردهمايي دانشگاهيان زائر عتبات عاليات در كربلا با اشاره به جايگاه علم و دانش اظهار داشت: بينش، علم توأم با باور است كه به زندگي جهت مي دهد و دانش را كارآمد مي كند.

وي با استناد به آيه 104 سوره انعام، قرآن را كتاب بصيرت خواند و امام حسين عليه السلام را تجسم بصيرت دانست و افزود: بصير يكي از اسماء حسني الهي است و انسانها براي تعالي نياز به بصيرت دارند و بشريت براي كسب بصيرت بايد به قرآن و امام حسين(ع) تمسك جويد.

حجت الاسلام والمسلمين نجفي‌روحاني بي‌بصيرتي را معادل كوري باطن عنوان كرد و اظهار داشت: در قيامت افراد بي‌بصيرت كور محشور مي شوند، زيرا چشم دل اگر نابينا شود، حقيقت را گم مي كند و به بيراهه مي رود و در نهايت در صف دشمنان قرار مي گيرد.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق با تبيين مفهوم آيه فوق گفت: بصيرت براي انسان سودمند و بي‌بصيرتي عين خسارت و زيان‌كاري است و اگر كسي چشم سر نداشته باشد، تنها از برخي ديدني‌هاي مادي محروم مي شود، اما كسي كه بصيرت ندارد، از حقيقت عالم هستي و نور خورشيد الهي بي بهره مي ماند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خود تفاوت ميان دانش و بينش به دانستن و ديدن تعبير كرد و اظهار داشت: بيشن فوق دانش است، همچنانكه تفوت خداداني تا خدابيني از زمين تا ساكان است و بايد از دانش استفاده كرد و به بينش صحيح دست يافت و كربلا صحنه كسب بينش صحيح در زندگي است./1330/د102/ی

ارسال نظرات