۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۵
کد خبر: ۵۴۰۱۱۲
حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد:

تنها مكتبي كه حرف براي گفتن دارد مكتب اهل بيت است

استاد اخلاق حوزه علميه قم، گفت: امروز دشمن متوجه شده آنچه بالنده است و در دنيا حرف براي گفتن دارد تنها مكتب اهل بيت(ع) است و این تنها مكتبي است كه نهج البلاغه، صحيفه سجاديه، دعاي افتتاح، دعاي كميل، دعاي سمات، دعاي عرفه و زيارت عاشورا دارد.
حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام والمسلمين علي نظري منفرد در سلسله نشست هاي بصيرتي شنبه شب ها که در مسجد سلمان فارسي کاشان برگزار مي شود، با اشاره به وصيت نامه امام حسن عسگري به شيعه كه حدود 10 نكته خيلي مهم در آن است ، گفت: در اين وصيت نامه نكات مهمي است كه لازم است به آن توجه داشته باشيم.

وي با اشاره به اينكه، توسل به امام حسن عسگري موضوعيت دارد، افزود: اين وصيت نامه تنها به مردم عصر زمان امام حسن عسکري نيست، بلكه به ما و همه نسل هايي است كه آينده خواهند آمد، چرا كه عمل به اين وصيت نامه سعادت دنيا و خوشبختي آخرت را به همراه دارد، از اين رو اين وصيت نامه يك دستور زندگي كامل و جامع براي شيعيان است.

حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد با اشاره به اينكه آغاز وصيت نامه با ‹‹اوصيکم بتقوي الله›› است، گفت: شما را به تقواي الهي وصيت مي كنم كه وصيت به تقوي الهي ب بدون استثنا براي همه ائمه است، از اميرمومنان(ع) به امام حسن(ع) و امام حسين(ع) مي فرمايد، داشتن تقواي خدا محبوب ترين چيزي كه من به شما وصيت مي‌كنم.

وي با بيان اينكه آنچه كه انسان را به سعادت مي رساند و به بهشت مي برد تقوا است، افزود: تقوا به اندازه اي مهم است كه خداوند در يك آيه دو مرتبه امر به تقوا كرده است.

استاد اخلاق حوزه علميه قم، ورع در دين را دومين نكنه مهم در وصيت نامه امام حسن عسکري دانست و گفت: ورع به كسي گفته مي شود كه نه تنها از محرمات بلكه از مشتبهات نيز پرهيز كند، بنابراين كشور الهي و مرز الهي محرمات خدا است كه اگر انسان وارد مشتبهات شود وارد محرمات هم خواهد شد، از اين رو انسان بايد از مشتبهات پرهيز كند.

حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد، راستگويي را سومين نكته در وصيت نامه امام حسن عسکري اعلام كرد و ادامه داد: بايد تلاش كنيد راستگويي را پيشه كنيد، پيامبراكرم(ص) به اميرمومنان(ع) مي فرمايد از دروغ در مقام شوخي نيز پرهيز كن چرا كه همه بدي ها را  اگر در يك خانه جمع كنند كليد اين خانه دروغ  است.

به گفته وي، اگر در جامعه اي دروغ رواج داشته باشد هيچ اعتمادي نسبت به يكديگر در چنين جامعه اي وجود نخواهد داشت و اگر انسان را به راستگويي سفارش كرده اند براي اين است كه جامعه به اعتبار برسد و اعتبار داشته باشد، بنابراين نجات در راستگويي است.

استاد اخلاق حوزه علميه قم، از امانتداري بعنوان چهارمين نكته در وصيت نامه امام حسن عسکري نام برد و بيان كرد: سعي كنيد امانتدار باشيد كه اگر امانتداري در جامعه سست شود اعتبار جامعه از دست خواهد رفت، از اين رو نه تنها امانت خوبان را بايد تحويل داد، بلكه امانت فاجر را نيز بايد تحويل داد.

حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد طولاني كردن سجده  را پنجمين نكته در وصيت نام امام حسن عسکري نام برد و اظهار داشت: بدترين ساعاتي كه شيطان از انسان نفرت دارد زماني است كه انسان سجده مي كند، چرا كه شيطان خودش سجده نكرد و اين درحالي است كه پيامبراكرم(ص) مي فرمايد اگر مي خواهيد در بهشت با من باشيد سجده هاي خود را طولاني كنيد و كار خود را روي شانه ديگران نگذاريد و به مردم امر و نهي نكنيد كه هركس بار خود را روش ديگران بگذارد از رحمت خداوند دور مي شود.  

وي همسايه خوب بودن براي ديگران را ششمين نكته وصيت نامه حضرت دانست و تأكيد كرد: براي ديگران همسايه خوبي باشيد و همسايه آزاري نكنيد، بنابراين انسان گاهي با خانه اش همسايه ديگران است و گاهي در صندلي ماشين با كنار دستي خود همسايه است و يا گاهي در محيط كار با همكاران خود همسايه مي شود و همسايه كسي است كه با سايه انسان كنار هم باشد.

 به گفته وي، پيامبر از طرف خداوند تقوا، ورع، صدق حديث و امانت داري و سجده طولاني و خوبي با همسايه را آورد نه آن اسلامي كه داعشي ‌ها به دنيا معرفي كردند.

 استاد اخلاق حوزه علميه قم، گفت: اگر اين نكات و ويژگي را هركس داشته باشد شيعه است و پيامبر و اهل بيت(ع) را شاد مي كند و اگر مي خواهيم امروز دل امام زمان(عج) را شاد كنيم بايد اين ويژگيها را داشته باشيم، چرا كه اگر كسي اين ويژگي ها را نداشته باشد و خود را مسلمان بداند،  من را نارحت كرده است و همه ما امروز رضايت حضرت ولي عصر را مي خواهيم و رضايت امام زمان(عج) تنها عمل به اين نكات و  ويژگي ها است.

حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد، خواندن زياد قرآن را هفتمين نكته در وصيت نامه امام حسن عسکري دانست و خاطرنشان كرد: قرآن شفا است و همانگونه كه براي شفاي جسم به طيب جسماني مراجعه مي‌كنيد، براي روح خود بايد به قرآن مراجعه كنيد و اين قرآن هم موعظه و هم شفا است، بنابراين زياد قرآن خوانيم تا به لحاظ روحي سالم باشيد.

استاد اخلاق حوزه علميه قم، با بيان اينكه برخي اوقات راه را اشتباه مي رويم، گفت: امروز افسردگي تبديل به مشكل جهاني شده است و حتي جوانها قرص هاي آرام بخش مصرف مي‌كنند.

وي با بيان اينكه سلسله بحث هاي بصيرتي اخلاقي مسجد سلمان كاشان جوانها را جذب كرده است، يادآور شد: در آشفته بازار امروز دنيا دائما دزدان عقيده تلاش مي‌كنند دين جوانان را بدزدند و دزدان عقيده برخلاف دزدان مال انسان را تباه و هلاك مي‌كنند.

به گفته وي، امروز دشمن متوجه شده آنچه كه بالنده است و در دنيا حرف براي گفتن دارد تنها مكتب اهل بيت(ع) است و تنها مكتبي است كه نهج البلاغه، صحيفه سجاديه،  دعاي افتتاح، دعاي كميل، دعاي سمات، دعاي عرفه و زيارت عاشورا دارد و به غيراز تشييع در جاي ديگر هيچ خبري نيست و هرچه هست شعار است.

استاد اخلاق حوزه علميه قم، يادآورشد: رساله ذهبيه، صحيفه زهد امام سجاد و اين همه روايات اخلاقي و حكمت را هيچ ديني به غير از شيعه ندارد و جاي ديگر خبري نيست و چون مي دانند خبري نيست قصد جنگيدن با ديگران را هم ندارند و لبه تيز شمشيرخودشان را متوجه تشييع كرده اند و با به وجود آوردن داعشي ها و سلفي ها با تشييع مبارزه مي‌كنند.

حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد، زياد ياد مرگ بودن را هشتمين نكته در وصيت نامه امام حسن عسکري اعلام كرد و افزود: ياد مرگ روح انسان را آزاد مي كند و وجدان  انسان با باد مرگ آرام مي شود.  

وي صلوات زياد بر پيامبر و آل پيامبر را نهمين نكته مهم در وصيت حضرت دانست و اظهار داشت: كسي كه بر پيامبر اكرم(ص) يك درود بفرستد خداوند بر او  ده درود مي فرستد.  

لازم به ذکر است، مسجد سلمان فارسي خيابان اميرکبير يکي از مساجد فعال شهرستان کاشان در امور فرهنگي بوده و امسال براي چهارمين سال متوالي است که سلسله بحث هاي بصيرتي اخلاقي به همت و تلاش امام جماعت اين مسجد، حجت الاسلام سيد محمد لاجوردي برگزار مي شود./1307/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات