۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۵۶۴۸۲۲
کارشناس دفتر آیت الله فیاض مطرح کرد؛

روزه رمز سعادت معنوی روزه داران

حجت الاسلام خطاط: انسان روزه دار در هنگام گرسنگی و تشنگی، فقرا و بینوایان را یاد می کند و در نتیجه به کمک آن ها می شتابد. حضرت امام حسن عسکری(ع) درباره علت وجوب روزه می فرماید «تا توانگر درد گرسنگی را بچشد و در نتیجه به نیازمند کمک کند.»
حجت الاسلام خطاط، کارشناس دفتر آیت الله فیاض

حجت الاسلام المسلمین حسین خطاط، کارشناس دفتر آیت الله فیاض با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: برای استفاده بهتر از فرصت معنوی ماه مبارک رمضان و برای اینکه مشمول لطف خدا شویم و توفیق عبادت و بندگی و ترک معصیت پیدا کنیم، چند راهکار مهم وجود دارد که اقامه نماز اول وقت، دستگیری از نیازمندان، بیداری در هنگام سحر، انس مستمر با قرآن کریم و ادعیه و اجتناب از گناه، از مهم ترین آنها است.

کارشناس دفتر آیت الله فیاض با بیان اینکه فساد اخلاقی در جامعه فعلی کولاک می کند و برخی هم متأسفانه دامن به آتش می زنند و این آتش برای خانواده ها و برای جوانان و آینده آنان، تهدید بزرگی است، افزود: کسی که گناه و کردار بیهوده و بی نتیجه داشته باشد، نمی تواند از ماه مبارک رمضان استفاده مطلوب نماید. ماه مبارک رمضان باید مقدمه ای باشد برای رفع فساد اخلاقی.

حجت الاسلام والمسلمین خطاط خاطرنشان کرد: ماه مبارک رمضان دستاوردهای فراوانی از جمله صله‌رحم، خدمت به مردم، تمسک به قرآن و عترت و اقامه نماز جماعت، داشته است.

تاکید امام باقر(ع) درباره باقی ماندن بر عمل

این کارشناس حوزه دین و فرهنگ با اشاره به این کلام از امام محمدباقر(ع) که فرمودند «باقی ماندن بر عمل از انجام عمل سخت‌تر است» لذا باید سرمایه معنوی ماه رمضان را حفظ کنیم، اظهار کرد: راهکار مهم به دست آوردن و حفظ دستاوردهای ماه مبارک رمضان این است که عزم و تصمیم بر استمرار عمل حسنه داشته باشیم، همت بلند بر انجام عمل و تلاش فراوان برای استمرار عمل داشته باشیم و با خدا برای انجام کار نیک پیمان ببندیم.

کارشناس دفتر آیت الله فیاض، گفت: یکی از ویژگی های ماه رمضان این است که قرآن در این ماه نازل شده است، چنانچه خداوند متعال می فرماید «شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَ بَيِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ»(سوره بقره، آیه 185).

کارشناس حوزه دین و فرهنگ خاطرنشان کرد: پیامبر گرامی(ص) درباره ماه رمضان می فرماید: «ای مردم! ماه خدا با برکت و رحمت و مغفرت به شما روی آورد، ماهی که نزد خدا از همه ماه ها برتر و روزهایش بر همه روزها و شب هایش بر همه شب ها و ساعاتش بر همه ساعات برتر است، ماهی است که شما در آن به میهمانی خدا دعوت شده و مورد لطف او قرار گرفته اید، نفس های شما در آن تسبیح و خوابتان در آن عبادت، عملتان در آن مقبول و دعایتان در آن مستجاب است. بهترین ساعاتی است که خداوند به بندگانش نظر رحمت می کند.»

فلسفه روزه از زبان امام عسکری(ع)

این کارشناس حوزه دین و فرهنگ افزود: انسان روزه دار در هنگام گرسنگی و تشنگی، فقرا و بینوایان را یاد می کند و در نتیجه به کمک آن ها می شتابد. حضرت امام حسن عسکری(ع) درباره علت وجوب روزه می فرماید «تا توانگر درد گرسنگی را بچشد و در نتیجه به نیازمند کمک کند.»

حجت الاسلام والمسلمین خطاط، گفت: نظر به این که قرآن کریم در ماه مبارک رمضان نازل شده و تلاوت آیات آن در این ماه فضیلت بسیاری دارد، در روایات اسلامی، از ماه رمضان به عنوان بهار قرآن یاد شده است؛ چنان که حضرت امام باقر(ع) می فرماید: «هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن، ماه رمضان است.»/۹۶۹//۱۰۲/خ

ارسال نظرات