۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۴
کد خبر: ۴۷۶۴۴۰
حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی:

احداث مسجد در دین اسلام از باارزش ترین کارها است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با بیان این‌که در دین اسلام احداث مسجد از اهمیت بسزایی برخوردار است، گفت: از نظر ساختمان ظاهری بین مساکن معمولی و مساجد فرق چندانی نیست اما وقتی بر آن صیغه مسجد خوانده شود تبدیل به مکان مقدسی می شود که هر فردی با هر شرایطی اجازه ورود به آن را ندارد.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح مسجد امام حسین(ع) روستای طسمالو، اظهار داشت: ایجاد مسجد در روستاها و مناطق مختلف با همت مردم مایه افتخار و خرسندی است، چرا که سالهای سال در این مساجد عبادت خدا صورت گرفته و جملگی در اجر آن مشارکت دارید.

وی افزود: وقتی نبی گرامی اسلام(ص) از مکه به مدینه هجرت می فرمودند در منطقه قبا چند روزی برای رسیدن دیگر یاران مکث فرموده و در آن مکان مسجد قبا را بنا نهادند و پس از رسیدن به مدینه نیز در نخستین فرصت اقدام به ساخت مسجد النبی(ص) کردند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: در دین اسلام احداث مسجد از اهمیت بسزایی برخوردار است، از نظر ساختمان ظاهری بین مساکن معمولی و مساجد فرق چندانی نیست اما وقتی بر آن صیغه مسجد خوانده شود تبدیل به مکان مقدسی می شود که هر فردی با هر شرایطی اجازه ورود به آن را ندارد.

وی توضیح داد: اهمیت مسجدسازی در دین اسلام به حدی است که در روایات ساخت مسجدی به اندازه لانه پرنده ای در عالم آخرت تبدیل به قصری در باغ بهشت می شود و مراد از این حدیث مشارکت حداقلی در ساخت مسجد است.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی به اهمیت دعوت و تشویق مردم برای ساخت مساجد، ادامه داد: بر اساس روایتی انسان وقتی از دنیا می رود دست او از هر منفعتی در دنیا قطع می شود مگر سه چیز؛ علمی که مردم از آن بهره مند می شوند، فرزند صالحی که پس از مرگ والدین برای او استغفار می کنند و صدقه جاریه.

وی اضافه کرد: شیخ عباس قمی 70 یا 80 سال پیش از دنیا رفته اند اما کتابی نوشته اند که الان در همه جای کشورهای اسلامی شیعیان و مسلمانان زیارتنامه ها و دعاهای وارد شده در این کتاب را می خوانند.

امام جمعه ارومیه افزود: تفسیر المیزان علامه طباطبایی یکی از بهترین تفاسیر است که در 20 جلد تهیه شده است و پس از نوشتن آن فردی در خواب دید که پدر ایشان از خیرات نکردن علامه در حق وی گلایه می کند و علامه طباطبایی پس از شنیدن این خبر ثواب نوشتن تفسیر المیزان را به پدر خود بخشیدند.

وی گفت: مسجد مصداق بارز صدقه جاریه است که پس از مرگ انسان نیز ثواب احسانی که کرده است به حساب او ریخته می شود، هر چند سال که در فضای مسجد نماز خوانده، قرآن تلاوت شده، احسان داده و برای امام حسین(ع) عزاداری کنند سازنده های مسجد از ثواب آن هر کس به اندازه ای که کمک کرده است ثواب می برد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با بیان اینکه باید به چنین مباحثی اهمیت داد به ویژه مسجد که محل سر به سجده نهادن انسان در پیشگاه الهی است، ادامه داد: در محضر رسول گرامی اسلام(ص) فردی تا هفت سال خدمت کرد و حضرت فرمودند که از من بخاطر خدماتی که انجام داده ای چیزی بخواه و وی شفاعت حضرت و ورود با ایشان به بهشت را طلب کرد که نشان از ذکاوت او است.

گفتنی است، مسجد فوق با زیر بنای 700 متر مربع با هزینه کرد 550 میلیون تومان و به وسیله 450 خیر و مردم روستا و نهادهای مختلف ساخته شده است./202/936/ب1

ارسال نظرات