۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۵
کد خبر: ۴۴۰۰۹۴
امام جمعه آمل مطرح کرد؛

ضرورت فرهنگ سازی و فضاسازی مناسب برای ترویج امر به معروف در جامعه

امام جمعه آمل بر ضرورت فرهنگ سازی و فضاسازی مناسب برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تأکید کرد و گفت: ترویج امر به معروف و نهی از منکر زمینه ساز گسترش خوبی ها در جامعه می شود.
امام جمعه ‌آمل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی، امام جمعه آمل شب گذشته در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان آمل با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر گفت: این فریضه الهی باید به عنوان یک ضرورت در جامعه پیاده سازی شود که امری مهم و اساسی است.

 

وی افزود: اجرایی کردن امر به معروف و نهی از منکر بسیاری از مشکلات موجود در جامعه را رفع می کند که ضرورت دارد ستاد این فریضه الهی پرنگ باشد.

 

امام جمعه آمل با بیان این که در دین مبین اسلام توجه فراوانی به انجام این فریضه الهی شده است، افزود: آیات و روایات فراوانی در مورد امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد و این نشان از اهمیت این واجب دینی است که باید در راستای تحقق آن کوشا باشیم.

 

حجت الاسلام مرتضوی اظهار داشت: احیای امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه مردم است و هر کس به نوبه خود باید این فریضه واجب را در جامعه عملی کرده و در راستای نهادینه سازی آن کوشا باشد.

 

وی با اشاره به تصویب قانون جامع حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ سازی و فضاسازی مناسب انجام شود و تلاش های لازم در این عرصه صورت گیرد.

 

امام جمعه آمل بر لزوم توجه بیشتر به نشر و گسترش مسائل و برنامه های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و به ویژه در مدارس و دانشگاه ها تأکید کرد و اظهار داشت: ترویج امر به معروف و نهی از منکر زمینه ساز گسترش خوبی ها در جامعه می شود که باید از همه ظرفیت ها در این مسیر استفاده کنیم.

 

امام جمعه آمل خاطرنشان کرد: برپایی جشن های خیابانی به مناسبت دهه کرامت و میلاد باسعادت امام رضا(ع) در شهرستان آمل انجام می شود.

 

سرهنگ حکمت داج لیری، فرمانده سپاه آمل و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان آمل با تبیین اهداف کلان ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر به عنوان نهادی که در راستای توسعه نظام مند این فرهنگ در جامعه تلاش می کند، گفت: تذکر لسانی، تقویت و نظارت عمومی در تعامل اجتماعی رسالت و مأموریت مهم ستاد است که تشکل های مردمی و گروه های مخاطب خود را دارا است.

 

وی با بیان اینکه دشمن از طریق ماهواره ها درصدد ترویج فرهنگ غربی در جامعه است، گفت: متأسفانه الگوگیری ما از ورزشکاران و هنرمندان است که این سیستم کاری را تغییر می دهد.

 

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان آمل از آموزش ناهیان از منکر خبر داد و بیان داشت: در مرحله اول هشتاد نفر به عنوان ناهیان از منکر آموزش های لازم را فرا خواهند گرفت و برای هر یک از این افراد کارت شناسایی صادر می شود.

 

علی طالبی، دادستان آمل با تأکید بر این که در امر تذکر لسانی باید در چهارچوب قانون حرکت کنیم، گفت: بی حجابی و بدحجابی عناصر مجرمانه قانون است و با گسترش دهندگان این پدیده برخورد می شود.

 

وی با اشاره به این که ضرورت دارد معروف شناسایی و در میان مردم فرهنگ سازی شود، افزود: در کنار فرهنگ سازی باید منکر را هم شناسایی کنیم و راهکارهای عملی درباره شناخت معروف در حد تذکر باشد.

 

طالبی با تأکید بر این که به جای برخورد مقابله ای به دنبال شناخت معروف برای مردم باشیم، گفت: برای یک فوتبالیست و ورزشکار بنرهای فراوانی می زنیم اما برای تشویق جوان مذهبی و اهل مسجد و نماز کار فرهنگی انجام نمی دهیم.

 

دادستان آمل تصریح کرد: ضرورت دارد در برابر منکر حساس باشیم و مقابله لازم را صورت دهیم و معروف را نیز شناسایی و معرفی کنیم.

 

سرهنگ ولی الله گنجیان مقدم، فرمانده انتظامی شهرستان آمل با اشاره به اقدامات صورت گرفته در برخورد با البسه فروشان مبتذل در مغازه ها، گفت: در همین رابطه سه باب مغازه پلمپ و پانزده مغازه اخطار کتبی گرفتند و در کلیه بوتیک فروشی ها لباس مبتذل جمع می شود.

 

وی با اشاره به این که نیروی انتظامی نیازمند حمایت است، افزود: با حمایت های دادستانی و دادگستری با فروشندگان البسه های مبتذل برخورد قانونی می شود.

 

گنجیان مقدم اظهار داشت: ترویج امر به معروف و نهی از منکر برکات و دستاوردهای ارزشمند و گرانقدری در جامعه دارد که باید در راستای نهادینه سازی آن کوشا باشیم.

 

حجت الاسلام اسماعیل رمضانی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آمل با بیان این که در تمام مسائل معروف جلوتر از منکر است، گفت: نهی از منکر هزینه ندارد اما در امر به معروف هزینه وجود دارد و تنها معروفی که در آن به قرآن کریم توجه شده نماز است.

 

وی با تأکید بر این که اگر در جامعه معروف را بیشتر کنیم اثرگذاری بسیاری دارد که باید در مسیر ترویج آن کوشا باشیم، افزود: سازمان تبلیغات اسلامی ظرفیت های فراوانی دارد که براساس دستورالعمل بیست نفر از نیروهای تحت پوشش باید دوره های آموزشی را فراگیرند و در امر نشر معروف در جامعه به کارگیری شوند./1314/201/ب2

ارسال نظرات