۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۵۳۰۸۴۲
عضو هيأت علمي جامعة المصطفي:

تخریب شخصیت های انقلابی با هدف تضعیف نظام است

عضو هيأت علمي جامعة المصطفي با بیان اینکه بازار آبروريزي در جامعه عادي شده است، گفت: امروز دشمن توان مقابله با رهبر انقلاب را ندارد، شاخه و برگ انقلاب را مي زند.
حجت الاسلام ناصر رفيعي

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام والمسلمين ناصر رفيعي، سه شنبه شب در مراسم عزاداري هيأت رزمندگان اسلام كاشان كه در سالن فرهنگي ورزشي شهداي بسيج شهرستان كاشان، برگزار شد، در بحث معرفت و معرفت الله، گفت: معرفت همانند علم است و درجه معرفت هر فردي نيز به نسبت شناخت متفاوت است.

وي از معرفت به امام به عنوان اولين نوع معرفت نام برد و افزود: معرفت به امام به اين معني است كه اعتقاد داشته باشيم امام معصوم است و از هر گناهي به دور است به طوري كه حتي هيچگونه عمل سهو، بيهوده و لغوي هم انجام نمي دهد.

به گفته وي، خداوند در ذات همه انسانها و بندگان خودش قدرتي قرار داده که از گناه بيزار باشند و بيشتر گرايش به ثواب داشته باشند، بنابر اين اگربرخي از انسانها از گناه لذت مي برند به اين دليل است که ذائقه چنين انسانهايي به هم خورده است.

عضو هيأت علمي جامعة المصطفي، امام را عالم ترين فرد زمان خودش اعلام كرد و با اشاره به اينكه امام بايد برتمامي علوم احاطه داشته باشد، اظهار داشت: در بحار النوار به اين موضوع اشاره شده است كه اميرمومنان(ع) حتي به زبانهاي رومي و فارسي و ساير زبان ها مسلط بوده است.

وي در ادامه با اشاره به اينكه امام اينكه امام سجاد (ع) مي فرمايد، امامان معصوم داراي شش ويژگي علم، بردباري، جود، فصاحت، شجاعت و محبت در دل مردم هستند، گفت: تن دادن به هركاري كه مصلحت كار و مردم و جامعه در آن است هم خودش شجاعت است.

حجت الاسلام والمسلمین رفيعي، همچنين امام را شجاع ترين و سخي ترين فرد زمان خودش دانست و عنوان كرد: شجاعت تنها به نبرد در ميدان مبارزه با دشمن نيست، بلكه شجاعت گاهي در سكوت و خانه نشيني مانند اميرمومنان و گاهي با پذيرش موضوعي بر خلاف خواسته اش براي مصلحت مردم مانند پذيرش قعطنامه از سوي امام خميني(ره) است كه به تعبير امام سركشيدن جام زهر است كه از انسانهاي شجاع  است.   

وي ادامه داد: شهيد مطهري شجاعت را به زور و بازو نمي داند در حالي که شجاعت صفت روح است و هيچگونه ارتباطي با جسم ندارد، از اين رو شهيد مطهري از شجاعت جسمي و عقلي و نظامي بعنوان سه نوع شجاعت در انسان نام برده است.

عضو هيأت علمي جامعة المصطفي، در توضيح شجاعت نظامي، گفت: شجاعت تنها به مردان اختصاص ندارد، چرا كه در دوره پيامبراكرم(ص) نيز زناني همچون نصيبه بودند كه هرر زمان تيري به طرف پيامبر روانه مي شد، دست و سينه خود را سپر مي‌کردند تا به حضرت اصابت نکند.

حجت الاسلام والمسلمین رفيعي در ادامه با اشاره به اينكه به روي هريك از شمشيرهاي پيامبراكرم جملاتي نوشته بود و به روي يكي از شمشيرهاي حضرت كلمه شجاعت نقش بسته بود، گفت: همه امامان شجاع بودند اما در کربلا شجاع تر از امام حسين(ع) وجود نداشت و براي همين بود كه لشكر30 هزا نفري دشمن را يک نفر مي ديد و اين شجاعت نيز نشأت گرفته از پدرش اميرمومنان(ع) است.

وي، بخشي از شجاعت را ذاتي و بخش ديگر آن را اکتسابي دانست و گفت: شجاعت شهيد حججي به هيكل تنومند نبود و هرچند هيكل تنومندي نداشت، اما شجاعت روحي و رواني او بود كه همه را شگفت زده كرد.

عضو هيأت علمي جامعة المصطفي، همچنين دومين شجاعت را شجاعت اخلاقي، دانست و افزود: پرهيز از دروغ و حقيقت گويي حتي آنجايي كه به ضرر انسان باشد از نشانه هاي بارز شجاعت اخلاقي است، از اين رو جهل مردم را با بردباري جواب دادن نيز از شجاعت انسانهاي بردبار است.

حجت الاسلام والمسلمین رفيعي، شجاعت عقلي را سومين شجاعت انسان ناميد و اظهارداشت: پذيرش قطعنامه از سوي امام راحل كه آن را به نوشيدن جام زهر تشبيه كرد، از شجاعت عقلي امام راحل بود كه مصلحت مردم و نظام را مقدم بر مصلحت خود دانست.

وي در ادامه بازار آبروريزي درجامعه را عادي خواند، گفت: امروز دشمن توان مقابله با رهبر انقلاب را ندارد، شاخه و برگهاي انقلاب را مي زند و اين در حالي است كه خداوند در قرآن وعده داده است از مومن دفاع مي‌كند.

عضو هيأت علمي جامعة المصطفي، با تأكيد بر مراقبت از زبان، گفت: مراقب باشيد كاه را كوه نكنيد و آبروي مومني را نريزيد و شخصيت ها را تخريب نكنيد، چرا كه تخريب شخصيت ها سبب خواهد شد دست نظام خالي بماند.

به گفته وي، تخريب افراد و شخصيت ها به هربهانه اي جايز نيست، چرا كه همانگونه كه همه ياران اميرمومنان(ع) نيز مانند مالك اشتر نبودند تا مرتكب خطا نشوند، از اين رو اگر ليست كارگزاران متخلف اميرمومنان(ع) را مطالعه كنيد، پدر ابن زياد هم يكي كارگزاران اميرمومنان(ع) بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین رفيعي برخورد با خطا را لازم دانست عنوان كرد: تا جرم ثابت نشده نبايد اظهار نظر كرد و خطاي ديگران به كل تعميم داد، چرا كه اگر من بد باشم جريان روحانيت بدنيست و يا يك قاري و يك مداح اگر مرتكب خطا شد، نبايد ذاكرين اهل بيت(ع) را زير سؤال برد و يا اگر يك كاسب بازاري گرانفروشي كرد نبايد بازار را كوبيد.

وي ورود از جزء به كل را كاري صد درصد اشتباه خواند و اظهار داشت: امروز بيش از پنج هزار ذاكر و مداح و صدها سخنران در كشور فعاليت دارند كه خطا از سوي يك نفر از كل را نبايد به همه آنها تعميم داد.

به گفته وي، در بين انبياء نيز پسر نوح نيز مرتكب خطا شد نبايد همه انبياء زير سؤال بروند، بنابراين بايد آبروي افراد حفظ شود، از اين رو اميرمومنان(ع) مي فرمايد من در سكوت 25 ساله خودم از فرمايشات پيامبر و براساس عملكرد شش آيه قرآن و شش پيامبرتبعيت كردم.

حجت الاسلام رفيعي، عنوان كرد: عدم مقابله موسي ابن عمران با فرعون و فرار شبانه از مصر، عدم اثبات بي گناهي يوسف و زنداني شدن او، عدم مقابله حضرت لوط با همجنس گراها و در آتش انداختن حضرت ابراهيم و گريختن شبانه پيامبر از مكه و پناه بردن در غار را همه براي حفظ اسلام و دين بود./1307/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات