۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۰
کد خبر: ۵۲۳۲۵۶
مدير حوزه علميه كاشان:

پيامبر اكرم در غدير با معرفي دوازده امام حجت را تمام مي‌كند

مدير حوزه علميه كاشان با اشاره به اينكه پيامبراكرم(ص) در غدير حجت را تمام مي‌كند و حرف آخر خود را بيان مي كند، گفت: پيامبراكرم(ص) بعد از معرفي اميرمومنان(ع) به عنوان امام، امام حسن(ع) و امام حسين(ع) و ۹ نسل از نسل امام حسين(ع) كه آخرين آنها حضرت مهدي(عج) است را به عنوان امام معرفی مي كند.
حجت الاسلام منصور فرجي

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام منصور فرجي، مدیر حوزه علمیه کاشان بعد از ظهر امروز در مراسم ميلاد امام هادي(ع) در مؤسسه راه روشن كاشان، با تبريك ميلاد با سعادت امام هادي(ع) و عيد غدير خم  و با اشاره به اينكه اميرمومنان(ع) مي فرمايد هرحركتي بايد توأم با معرفت باشد، گفت: معرفت به معناي نورانيت و فهم و درك است و چنانچه براي هركاري فهم و معرفت وجود نداشته باشد حتي  اگر راه صحيح هم باشد به دليل اينكه نور ندارد، راه اشتباه است.

وي با بيان اينكه، آيت الله بهجت دين برخي افراد را دين آدامسي مي‌داند و تا زماني كه مزه دارد آن را مي‌خواهد اما زماني كه مزه ندهد آن را دور مي اندازد، گفت: دين براي برخي افراد تا جايي كه مزه داشته باشد خوب است اما اگر مزه ندهد و خرج و هزينه و مشكلات داشته باشد آن را قبول ندارند.

حجت الاسلام فرجي همچنين، نماز اول وقت را مانند مصرف به موقع ليمو شيرين دانست و افزود: نماز مانند ليمو شيرين است اگر به موقع استفاده كنيد شيرين و دوست داشتني و لذت آور است اما اگر به موقع مصرف نشود همين ليموشيرين گوارا تبديل به ليموي تلخ و غير قابل تحمل خواهد شد.

وي افزود: وقتي اذان گفته مي شود و حي علي الفلاح و حي علي الصلاه گفته مي شود به معناي شتاب به سوي نماز است و زمانيكه در هر نماز شش مرتبه از واژه ‹‹حي›› استفاده مي شود به معناي شتاب و عجله است و نبايد نسبت به اقامه به موقع نماز بي اعتنا بود و با چندين ساعت تأخير اقامه كرد كه اين كار به معناي عدم تبعيت از فرمان خدا است.

حجت الاسلام  فرجي گفت: خداوند نور است ‹‹اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ››  قرآن مي فرمايد ‹‹اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّور›› هدايت و ايمان پيامبر و  اهل بيت و علم همه نور است، بنابراين راه نوراني و روشني را در پيش رو داريم تا به بيراهه نرويم.

به گفته وي، همه نورانيت ها آمده تا مسير را براي بشر روشن كند، اما چنانچه انسان در چنين مسير نوراني منحرف شود و راه را اشتباه برود به دليل جهل مطلق است.

مدير حوزه علميه كاشان گفت: خداوند در كربلا همه چراغها را روشن كرد و آنهايي كه در سپاه كفر قرار گرفته بودند همه  خدا و امام حسين(ع) و پيامبراكرم  را مي شناختند اما راه را اشتباه رفتند و منحرف شدند.

حجت الاسلام فرجي با اشاره به اینکه انسان متقي و كسي كه به تقوا مي رسد زندگي نوراني دارد، گفت: خداوند در دنيا نور را براي ما تكميل كرده است ‹‹اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ›› بنابراين زماني كه اين همه نورانيت وجود دارد براي ما حجت تمام شده است و هيچكس نمي تواند مدعي شود كه نمي دانسته است.   

وي با اشاره به اينكه پيامبراكرم(ص) در غدير حجت را تمام مي‌كند و حرف آخر خود را بيان مي كند، گفت: پيامبر اكرم در غدير اميرمومنان را به عنوان امام معرفي مي‌كند و اين درحالي است كه برخي معتقد هستند پيامبراكرم قصد داشته بگويد اميرمومنان را دوست داشته باشيد و اين در حالي است كه پيامبر در خطبه غدير چهل بار نام اميرمومنان(ع) را بر زبان مي آورد.

مدير حوزه علميه كاشان، افزود: پيامبر اكرم(ص) در ادامه مي فرمايد بعد از اميرمومنان(ع)،  امام حسن(ع) و امام حسين(ع) و 9 نسل از نسل امام حسين(ع) كه آخرين آنها حضرت مهدي(عج) است پيامبران بعد از من هستند «الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ» پيامبر با اين كار خود راه را روشن و نوراني كرد و حجت را تمام كرد و رفت.

وي افزود: پيامبر اكرم(ص) در خطبه غدير هفت صفت  و ويژگي و علم و قدرت و ظهور و غيبت را براي امام زمان(عج) بيان كرده است و حرف آخرش را زده و كار تمام كرده است و هيچكس نمي تواند اين راه روشن و نوراني را انكار كند.  

حجت الاسلام فرجي، افزود: شهدا كار خودشان را انجام دادند و رفتند و تكليف ما امروز سنگين است و آتش به اختيار هستيم، بنابراين  براي انجام برخي كارها مانند مسأله حجاب كه توپ را به زمين دولت انداختيم و خود را خلع يد كرديم نبايد منتظر بخشنامه و دستور و اختصاص بودجه باشیم.

مدير حوزه علميه كاشان، گفت: اگر همه ما تصميم بگيريم خوب زندگي كنيم جامعه آسيب نخواهد داشت اما زماني كه همه بي تفاوت باشيم چنين جامعه اي مورد تهديد و  آسيب قرار خواهد داشت./1307/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات