۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶
کد خبر: ۴۸۱۴۳۹
مدير حوزه علميه كاشان تأکید كرد:

ضرورت اجراي طرح ارزيابي و استعداديابي طلاب

مدير حوزه علميه كاشان، طرح ارزيابي و استعداد يابي طلاب را يكي از نيازهاي و ضرورت هاي حوزه دانست و گفت: ارزيابي و استعداد يابي طلاب يكي از برنامه هاي جدي ما در حوزه است كه سال گذشته انجام شد و امسال قرار است اين طرح بصورت قانونمند در حوزه اجرا شود
حجت الاسلام منصور فرجي

حجت الاسلام منصور فرجي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، با اشاره ثبت نام ثبت نام داوطلبان حوزه، گفت:  براساس آمار اعلام شده پذيرش در حوزه هاي سراسر كشور قابل قبول بوده است اما كمتر از سال گذشته است كه دليل عمده آن رويكرد مديريت جديد حوزه توجه ويژه به كيفيت حوزه هاي علميه است.

وي استقبال داوطلبان از حوزه هاي عليمه را چشمگير خواند و افزود: امسال توجه بيشتري به جذب نيروي كيفي است تا با اين شيوه هركس با هر ديدي وارد حوزه نشود و تنها صرف دوست داشتن براي آمدن حوزه نباشد، بلكه پذيرش شدگان با ساختار حوزه نيز تطبيق داشته باشند.

حجت الاسلام فرجي توجه ويژه حوزه به استعداديابي را يادآور شد و بيان داشت: بحث استعداد يابي طلاب را در قم و كاشان با جديديت در حال انجام است و در شهرستان كاشان پنج مشاور در اين زمينه فعاليت دارند.

مدير حوزه علميه كاشان در ادامه ارزيابي طلاب را يكي از برنامه هاي حوزه علميه كاشان دانست و با اشاره به اينكه اين طرح به قم نيز پيشنهاد شده است، اظهار داشت: طلابي كه در سطوح مختلف مشغول به تحصيل هستند، استعدادهاي آنها در زمينه هاي مدرسی، محقق، مؤلف و مبلّغ ناشناخته است.

به گفته وي، بخش ارزيابي طلاب در حوزه بعد از پايان سطح اول و پايه شش مي تواند مشخص شود كه هر يك از طلاب در كداميك از رشته هاي كلام، نهج البلاغه، تفسير و تبليغ توانمند است و داراي استعداد هستند.

حجت الاسلام فرجي طرح ارزيابي و استعداد يابي طلاب را يكي از نيازهاي و ضرورت هاي حوزه دانست و خاطرنشان كرد: ارزيابي و استعداد يابي طلاب يكي از برنامه هاي جدي ما در حوزه است كه سال گذشته انجام شد و امسال قرار است اين طرح بصورت قانونمند در حوزه اجرا شود.

وي در ادامه يكي از مباحث مورد بحث در حوزه را جايگزيني طلاب جديد با طلابي كه از حوزه هاي كاشان به قم و يا شهرهاي ديگر مي روند عنوان كرد و گفت: در طرح جايگزيني ‌طلاب مجرد با طلاب متأهل كه نيازي به حجره ندارند تاكنون براي استقرار طلاب در كاشان هيچ گونه مشكلي وجود نداشته است.

حجت الاسلام فرجي ادامه داد: ورودي و خروجي هاي طلاب در كاشان با يكديگر برابر است، بنابراين مدارس علميه كاشان اتاق هايي را دارند كه مي تواند به عنوان حجره اضافه شود و معمولا نيز اين شيوه از گذشته تا كنون اعمال مي شده است، ضمن اينكه حوزه هايي در كاشان هستند كه با تحول درحوزه هنوز بكر مانده اند از جمله حوزه علميه بازار كاشان است كه بلا استفاده مانده بود اما براي فعاليت مجدد نيازمند تعميرات است.

مدير حوزه علميه كاشان يادآور شد: با آماده شدن مدرسه علميه باقر العلوم(ع) مشهد اردهال كاشان بعنوان يادگار مرحوم آيت الله يثربي(ره) پذيرش حوزه علميه كاشان را به دو برابر افزايش خواهد داد./1307/202/ب1

ارسال نظرات