۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶
کد خبر: ۷۴۸۰۸۴
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد؛

شناسایی بیش از هزار و ۵۰۰ بانوی طلبه پژوهشگر در سطح کشور

شناسایی بیش از هزار و ۵۰۰ بانوی طلبه پژوهشگر در سطح کشور
متولیان گفت: در دو مرحله فراخوان پژوهشگران توانستیم در مرحله نخست ۵۷۰ پژوهشگر و در مرحله دوم هزار پژوهشگر را در سطح کشور شناسایی کنیم.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، فاطمه کبری متولیان معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران پیش از ظهر امروز در اجلاس سراسری هفته پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران کشور که در سالن آیت‌الله شرعی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در قم برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته با تدابیر انجام شده، توفیقات متفاوتی را در عرصه پژوهش داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: اسناد بالادستی، سند چشم انداز، سند برنامه پنج ساله و اصول، مبانی، اهداف و مولفه‌های نظام تعلیم و تربیت راهبری در فعالیت‌ها را دنبال می‌کردند.
 
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه اینکه به دنبال ارتقاء در زیرساخت‌ها و فراهم نمودن فرصت حضور اساتید در پایان نامه‌ها و پژوهش‌ها بودیم، مطرح کرد: به این منظور بیش از 200 استاد واجد شرایط را به جمعیت اساتید راهنما در سطح 3 و 4 اضافه کردیم.
 
وی با بیان اینکه جایگزینی دروس روش تحقیقی انجام شده است، عنوان کرد: 291 استاد نیز برای دروس روش تحقیق در مقطع سطح دو به اساتید اضافه شده است.
 
متولیان با اشاره به اینکه تجهیز هدفمند کتابخانه‌ها در دستورکار قرار داشت، خاطرنشان کرد: شاخص کمی و کیفی کتابخانه‌های استاندارد را شناسایی کردیم و دو سال گذشته به دنبال تجهیز هدفمند آن‌ها بودیم.
 
وی با بیان اینکه در عرصه مدارس کم برخوردار 30 مدرسه تجهیز شدند، تصریح کرد: همچنین برای مدارس ورودی سیکل را نیز تجهیز مقطعی داشته‌ایم. 
 
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه یکی از توفیقات اخذ درگاه مستقل در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای خواهران بود، یادآور شد: مجوز کمیته دستگاهی کرسی‌های علمی و ترویجی نیز از شورای عالی انقلاب فرهنگی دریافت شده است.
 
وی با بیان اینکه تاکنون 60 مجوز کرسی‌های علمی و ترویجی بررسی شده است، ابراز کرد: مهم‌ترین سیاست در کمیته دستگاهی افزایش حضور خواهران در ارکان کرسی‌ها بوده است.
 
متولیان با اشاره به اینکه رشد خوبی را در این عرصه داشته‌ایم، بیان کرد: دانش آموختگان سطح 4 و اساتید از ارکان این کرسی‌ها بودند.
 
وی با بیان اینکه در جشنواره علامه حلی 9 هزار و 900 اثر، 513 منتخب استانی و 22 برگزیده کشوری داشتیم، اظهار داشت: راهبری و مدیریت نهمین مسابقه رشد با دریافت هزار و 620 اثر با رشد 15 درصد نسبت به سال گذشته با اختصاص ویژه به موضوعات بانوان و خانواده انجام شده است.
 
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران اضافه کرد: در دو مرحله فراخوان پژوهشگران توانستیم در مرحله نخست 570 پژوهشگر و در مرحله دوم هزار پژوهشگر را در سطح کشور شناسایی کنیم و کمک هزینه پژوهشی با همکاری مرکز خدمات در 4 رده پرداخت می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه راهبری تولیدات رسانه‌ای و گزارش‌های خبری انجام شده است، مطرح کرد: 40 پایگاه پژوهش پویش را در حوزه خواهران داریم و در 11 ماه گذشته بیش از 5 هزار خبر پژوهشی منتشر شده است.
 
متولیان با بیان اینکه در بخش سئو نیز از 7 استاد رسمی در سطح کشور میزبانی کردیم، عنوان کرد: تولید و نشر 771 مقاله سئو با موضوعات مختلف با رویکرد جدی مطالعات بانوان، خانواده و کودک نیز انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه آئین رونمایی رسمی از نخستین نشریه که رتبه علمی دریافت کرده، برگزار شده است، خاطرنشان کرد: 5 نشریه دیگه در دستورکار قرار دارند که به زودی رتبه‌های علمی را اخذ خواهند کردند.
 
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه مجوز نشر 20 نشریه از ارشاد اخذ شده است، تصریح کرد: رویکرد بانوان، خانواده و کودک در 15 نشریه از این تعداد مدنظر قرار دارد.
 
وی با اشاره به اینکه در اواخر سال گذشته اختتامیه دوره تربیت مدونین خواهر را داشته‌ایم، یادآور شد: 80 مدون خواهر در سراسر کشور داریم که در بحث تدوین متون آموزشی سهم جدی در افق کوتاه مدت حوزه خواهران خواهند داشت.
 
متولیان با بیان اینکه بیش از 45 اثر در سال جاری در این اداره کل به پایان رسیده است، ابراز کرد: بسیاری از آن‌ها جزو اساتید تدوین متون آموزشی هستند.
 
وی با اشاره به اینکه فراخوان هشتمین دوره شناسایی استعدادهای برتر را پشت سر گذاشتیم، بیان کرد: در این بخش نیز 90 نفر از طلاب استعدادهای برتر در عرصه‌های تبلیغ، پژوهش و ... شناسایی شدند.
ارسال نظرات