۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۱
کد خبر: ۷۳۸۶۵۹
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در جلسه شورای اداری شهرستان ازنا:

شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها و شهرستان‌ها باید قرارگاه فرهنگی باشد

شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها و شهرستان‌ها باید قرارگاه فرهنگی باشد
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی باید قرارگاه فرهنگی باشد، تصریح کرد: تصمیمات و تقسیم اعتبارات فرهنگی در این قرارگاه اتخاذ گردد.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در این جلسه با اشاره به عظمت قیام‌ امام حسین(ع) درس توحید را از جمله آموزه‌های مکتب امام حسین دانست و گفت: یکی از مهمترین آموزه‌های مکتب اباعبدالله درس توحید و خداپرستی است که امام حسین تا آخرین لحظه حیات مبارکشان دست از عبادت و بندگی خدا برنداشتند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در ادامه تبلور و نتیجه عبادت و بندگی خدای متعال را در عشق به مردم و خدمت‌گزاری به مردم دانست و افزود: انسان هر چه به خداوند تقرب پیدا کنید نسبت به مردم متکبر نمی‌شود و بلعکس مهربان‌تر و با محبت برخورد می‌کند.
شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها و شهرستان‌ها باید قرارگاه فرهنگی باشد

وی شورای فرهنگ عمومی را قرارگاه فرهنگی در استان‌ها و شهرستان‌ها دانست و افزود: شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها و شهرستان‌ها باید قرارگاه فرهنگی باشد و ضمن تقدم به اولویت‌ها و ضرورت‌ها، تصمیمات و تقسیم اعتبارات فرهنگی در این قرارگاه اتخاذ گردد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام سپهوند امام جمعه شهرستان ازنا با اشاره تدین و دینداری مردم ازنا، این شهرستان را پرچمدار حرکت‌های دینی در استان لرستان معرفی کرد بر لزوم تخصیص اعتبارات کافی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی تاکید نمود.

محمدرضا فاتحی فرماندار شهرستان ازنا نیز با اشاره به بیعت سال ۴۱ مردم منطقه تاریخی جاپلق قدیم با امام خمینی(ره) و تقدیم بیش از ۴۵۰ شهید به اسلام را دلیل دلدادگی و دلبستگی مردم این دیار به آرمان های انقلاب اسلامی دانست.
فاتحی همچنین با اشاره به مزیت‌های شهرستان ازنا را در کشاورزی ، گردشگری و صنعت تشریح کرد وگفت : وجود خاک حاصل‌خیز، موقعیت جغرافیایی بکر، ذخایر بینظر آب و معادن سنگ و... از شهرستان ازنا به‌عنوان یک شهرستان شاخص یاد می‌شود.
فرماندار در ادامه افزود : وجود نخبگان فرهنگی هنری و قرآنی در شهرستان ازنا عناصر مهم تصمیم‌ساز در شورای فرهنگ عمومی شناخته می‌شوند و از ابتدای دولت سیزدهم نیز بیش از ۲۵ جلسه شورای فرهنگ عمومی تشکیل و ۱۰۰ مصوبه اجرایی شده است و بر این باور هستیم مقوله فرهنگ و هنر باید به شکل مردمی اداره شود کما اینکه در اربعین و دیگر مناسبت‌ها مردم پرچمدار اینگونه حرکت‌های عمومی بوده‌اند.
ارسال نظرات