۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸
کد خبر: ۴۷۷۳۵۳
استاد اخلاق حوزه های علمیه:

خودسازی، نخستین گام طلاب در یاری رساندن به امام عصر است

استاد اخلاق حوزه های علمیه یاری رساندن به امام عصر (عج) را در گام نخست خودسازی دانست و با بیان این که بدون اهتمام به این امر مهم نمی توان خود را سرباز امام عصر(عج) نامید، گفت: طلاب به عنوان سربازان حضرت ولی عصر(عج) نقش بسیار مهمی در آماده سازی جامعه برای ظهور حضرت دارند.
امام زمان عج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائم شهر، حجت الاسلام مجید جعفری، استاد اخلاق حوزه های علمیه امروز در جمع طلاب حوزه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر با بیان روایتی از امام جواد (ع) نیازمندی مؤمن را در سه خصلت معرفی کرد و گفت: توفیق از ناحیه خداوند اولین نیازمندی انسان مومن است.

مشاور معاونت تهذیب حوزه های علمیه در ادامه سخنان خود با اشاره به این که طلاب حوزه های علمیه بیش از بقیه به موعظه نیازمند هستند، اظهار داشت: دومین احتیاج ضروری مؤمن داشتن واعظ درونی است.

حجت الاسلام جعفری به بیان آسیب های امروز دنیا بر زندگی جوانان پرداخت و از جمله آن فضای مجازی را دارای فرصت ها و تهدیدهای گوناگون معرفی کرد و گفت: دومین نیاز ضروری برای انسان مؤمن تهذیب نفس و خودسازی است.

وی با بیان آسیب های موجود در فضای مجازی به لزوم خودسازی قبل از ورود به این عرصه تأکید کرد و گفت: نباید قبل از رسیدن به بنیه قوی از علم و تقوا وارد این عرصه شد چرا که خود دچار آفات اخلاقی و شبهات متعدد اعتقادی خواهیم شد.

حجت الاسلام جعفری با بیان این که شیطان ابتدا از راه نگاه وارد می شود به داستان برسیسای عابد اشاره کرد و تصریح کرد: سقوط برسیسای عابد از همان نگاه مسموم ابتدایی آغاز شد که او را به ذلت کشاند.

استاد اخلاق حوزه های علمیه در ادامه سخنان خود به هوشیاری در مقابل شگردهای مختلف شیطان تأکید کرد و افزود: هنر شیطان در توجیه منکرات است و انسان  را گام به گام به دام می اندازد به همین دلیل باید با تقویت تقوا و ایمان درونی از افتادن در دام شیطان جلوگیری کنیم.

مشاور معاون تهذیب حوزه های علمیه یاری رساندن به امام عصر(عج) را در گام نخست خودسازی دانست و با بیان این که بدون اهتمام به این امر مهم نمی توان خود را سرباز امام عصر(عج) نامید، تصریح کرد: طلاب به عنوان سربازان حضرت ولی عصر(عج) نقش بسیار مهمی در آماده سازی جامعه برای ظهور حضرت دارند.

استاد اخلاق حوزه های علمیه قبول نصیحت را طبق حدیث شریف، امر سوم از احتیاجات مؤمن مطرح کرد و گفت: ناصح انسان گاهی استاد است و گاهی برادر دینی اما آن چه مهم است پذیرفتن نصیحت و تأمل در آن است.

حجت الاسلام جعفری در ادامه سخنان خود مشورت را مصداق خوبی از نصیحت بیان کرد و افزود: بدون شک مشورت در امور مختلف انسان را در تشخیص راه صحیح و انتخاب آن کمک خواهد کرد و ایجاد گمراهی و انحراف به شدت جلوگیری خواهد کرد.

وی در ادامه هم چنین به لزوم هدف دار بودن برنامه های طلاب تأکید کرد و با بیان این که عمده مشکلات طلاب در عدم هدفمندی آن است، اظهار داشت: تا هدف معلوم نباشد نمی توان به نتیجه مطلوب در امر تحصیل و تهذیب رسید.

مشاور معاونت تهذیب حوزه های علمیه اولویت بندی در امور مختلف زندگی را لازمه اصلی هدفمندی معرفی کرد و بیان کرد: تشخیص کارهای فوری و غیرفوری و مدیریت آن ها و التزام به رعایت آن امری مهم و اساسی خواهد بود.

حجت الاسلام جعفری کارهای غیرفوری و خارج از اولویت را سارقین زمان دانست و افزود: فضای مجازی، گعده های شبانه و امثال این ها می توانند سارقین وقت مفید طلاب باشند و طلاب برای رشد و تعالی علمی و اخلاقی باید تلاش کنند از این گونه برنامه های غیر ضروری پرهیز کنند.

استاد اخلاق حوزه های علمیه با بیان این که امروز امکانات و فرصت خوبی برای علم آموزی و تعالی اخلاقی در مدارس علمیه وجود دارد، تأکید کرد: بدون برنامه ریزی مناسب رسیدن به موفقیت هم امکان پذیر نخواهد بود./950/202ب2

ارسال نظرات