۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
کد خبر: ۶۶۹۶۸۰

نگاهی بر تازه های شبکه های اجتماعی

نگاهی بر تازه های شبکه های اجتماعی
وقتی امیدهای ترامپ یکی پس از دیگری بر باد می‌رود، مقابله مجلس با خوش خیالی زائد طرفداران مذاکره با بایدن، فرجام دو توافق؛ قهقرای ۱۵ ساله، وقتی بودجه دولت رو پیک موتوری تحویل مجلس میده بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرگزاری رسا، وقتی امیدهای ترامپ یکی پس از دیگری بر باد می‌رود، مقابله مجلس با خوش خیالی زائد طرفداران مذاکره با بایدن، فرجام دو توافق؛ قهقرای ۱۵ ساله، وقتی بودجه دولت رو پیک موتوری تحویل مجلس میده بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

 

وقتی امیدهای ترامپ یکی پس از دیگری بر باد می‌رود

امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل سیاسی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ویلیام بار، وزیر دادگستری و دادستان کل امریکا اعلام کرد، هنوز هیچ نشانه ای از وقوع تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری که نتایج آن را تغییر داده باشد، ندیده است.

وقتی امیدهای ترامپ یکی پس از دیگری بر باد می رود

 

مقابله مجلس با خوش خیالی زائد طرفداران مذاکره با بایدن

سمیه رفیعی، نماینده مجلس در خصوص اقدام راهبردی مجلس برای لغو پروتکل الحاقی در توییتر نوشت: آن‌هایی که تا دیروز می‌گفتند رئیس جمهور بعدی آمریکا(ترامپ) نمی‌تواند با یک امضا تحریم‌ها را برگرداند امروز می‌گویند با یک امضای بایدن تحریم‌ها لغو خواهند شد.

تصویب طرح مجلس مقابله با این خوش خیالی زائد بود.

 

 

فرجام دو توافق؛ قهقرای ۱۵ ساله

محمد ایمانی فعال رسانه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت: دولت اصلاحات سال ۸۲ پذیرفت برنامه هسته ای را "داوطلبانه برای شش ماه" تعلیق کند. اروپا هم متعهد شد تحریم ها را لغو و حق هسته ایران را به رسمیت بشناسد.

اما روند توافقات در سعدآباد و بروکسل و پاریس، بعد از دو سال به آنجا ختم شد که تروئیکای اروپایی به هیچ یک از تعهداتش عمل نکند و در عین حال طلبکارانه بگوید بهترین تضمینی که ایران می تواند بدهد، دائمی کردن تعلیق ها است!

دولت خاتمی پس از این معطلی و با هدایت رهبر انقلاب، در ماه های پایانی خود (بهار ۸۴) اقدام به شکستن تعلیق ها کرد. ظرف چهار سال، برنامه هسته ای جهش خیره کننده ای یافت.

تولید ۲۰ درصد غنی سازی شده برای رآکتور تهران و تامین نیاز دارویی ۸۵۰ هزار بیمار که مورد تحریم قرار گرفته بود، از جمله دستاورد های این دوره است. ضمنا اقتصاد، رونق بیشتری گرفت. به همین دلیل مردم در انتخابات ۸۸، با ۲۴/۵ میلیون رای، به تداوم آن روند رای دادند.

اما این اقتدار و پیشرفت برای دشمن قابل تحمل نبود. بنابراین برای بی ثباتی سازی ایران تدارک کردند. آشوب ۸۸ به هزیمت انجامید اما متعاقب آن، ترور دانشمندان و سپس خرابکاری ویروسی (استاکس نت) کلید خورد. دشمن با گرای داخلی، تحریم های فلج کننده را هم استارت زد و... باقی ماجرا.

نکته مهم: دولت خاتمی، با همه قصور و تقصیر ها، این درک را درباره برنامه هسته ای داشت که با هدایت رهبر انقلاب، تعلیق های یکطرفه را در ماه های پایانی فعالیتش بردارد.

دولت روحانی به جای دو سال، پنج سال (هفت سال) است کشور را معطل برجام نگه داشته و درباره این مسیر غلط لجبازی می کند. این در حالی است که خسارت های توافق سعدآباد، یک صدم خسارت های برجام نیست.

دولت نه تنها جبران نمی کند، بلکه مسئولیت شناسی مجلس را هم تخطئه می کند. آیا ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات، در مرور زمان، مشمول قهقرای بیشتر شده؟

اگر عدم پیشرفت و مساوی بودن دو روز انسان، زیانکاری شمرده شده، دربار پسرفت پیوسته این طیف و خسارتشان بر پیشرفت و اقتدار ملی چه باید گفت؟ از سر بیخردی و ندیدن عبرت هاست، یا سست عنصری و ضعف نفس؟ شاید هم می خواهند کارنامه پر خسارت خود را در آستانه انتخابات به حاشیه برانند و دوباره کشور را در برابر فشار دشمن دو قطبی کنند؛ یا اینکه برخی از آنها ماموریت دارند.

 

وقتی بودجه دولت رو پیک موتوری تحویل مجلس میده

کاربرفضای مجازی در خصوص نبود روحانی و نوبخت در ارائه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس در توییتی نوشت: بودجه رو دادن پیک موتوری اورده حتی نوبخت هم نیومده

 

 

آقای روحانی! چرا فریاد اعتراض شهید فخری‌زاده را نشنیدید؟

محمدمهدی رحیمی، فعال رسانه‌ای درباره مدال اهدایی روحانی به شهید فخری‌زاده در توییتر نوشت: آقای روحانی! تقدیر از شهید محسن فخری زاده در پسابرجام را باور کنیم، یا تعطیلی فعالیت‌های زیرمجموعه ایشان و گرفتن ساختمان مرکزی پژوهشگران شان را؟

اگر اینقدر محبوب شما بودند چرا فریاد اعتراضش را نشنیدید و به درخواستش توجه نکردید؟!

 

جامعه اینگونه اسیر سلبریتی‌ها می‌شود

یک کاربر فضای مجازی در خصوص بی‌توجهی فیلمسازان به تولید محتوای مربوط به دانشمندان هسته‌ای در توییتر نوشت: با گذشت یک دهه از ترور شهیدان شهریاری، علیمحمدی، احمدی روشن و رضایی نژاد حتی یک فیلم سینمایی درباره شخصیت یکی از این قهرمانان ساخته نشد، در حالیکه ده ها فیلم با امکانات بیت المال درباره موضوعات زرد تولید شد.

جامعه ای که قهرمانان واقعی اش را نشناسد، طبیعی است اسیر سلبریتی ها شود.

 

 

قانونی که چسبندگی بدون دلیل به برجام را کاهش می‌دهد!

ابوذر گوهری، فعال رسانه‌ای در خصوص اقدام مجلس برای نقض تعهدات برجام در کانال تلگرامی خود نوشت: مصوبه مجلس شورای اسلامی در مورد توسعه فعالیت‌های هسته‌ای کشور که در پی نقض مکرر تعهدات طرف مقابل و ترور شهید فخری زاده صورت گرفت نشان از عزم قوه مقننه در تغییر مسیری دارد که در سال‌های گذشته بدون نتیجه مشخص و به شکل یکجانبه برای کشور ایجاد هزینه کرده است.

مسلماً بر اساس قانون اساسی مجلس شورای اسلامی می‌تواند در عموم مسائل کشور قانون‌گذاری کرده و بر عملکرد قوه مجریه نظارت نماید. انتظار خلع ید و انفعال از مجلس امری عجیب و برخلاف اختیارات و قوانین بالادستی کشور است. قانون اخیر، چسبندگی بدون دلیل به برجام را کاهش داده و تلاش می‌کند بخشی از محدودیت‌ها را توسط دولتی که خود محدودیت‌های هسته‌ای را پذیرفته، لغو نموده و هزینه نقض عهد طرف مقابل را افزایش داده و فعالانه راه سوء استفاده رقیب را مسدود نماید و برجام را از ابزار کنترل رفتار ایران خارج نماید. هرچند که این قانون می‌توانست در مواردی کامل‌تر و دقیق‌تر از شکل فعلی مصوب شود اما در گام اول می‌تواند اراده کشور مبنی بر تغییر در مسیر فعلی را نشان دهد. باید دقت کرد درصورتی‌که نتوانیم به‌طرف مقابل هزینه معتبر تحمیل کنیم نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که منافعمان تأمین گردد. در نهایت اقدامات اجماع شکن داخلی می‌تواند سیگنال منفی به دشمن مخابره و آثار مطلوب این اقدام مجلس را خنثی سازد.

 

علی اصغر خواجه الدین
ارسال نظرات