۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۵۹۵۹۵۴

مهلت ارسال اثر به همایش بین‌المللی فقه گردشگری تمدید شد

مهلت ارسال اثر به همایش بین‌المللی فقه گردشگری تمدید شد
مهلت ارسال چکیده مقاله به نخستین همایش بین‌المللی فقه گردشگری تا پایان بهمن ماه سال جاری جاری تمدید شد.

حجت‌الاسلام رحیم قربانی، معاون پژوهش مرکز جامعه المصطفی العالمیه واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، از تمدید مهلت ارسال چکیده مقاله به نخستین همایش بین‌المللی فقه گردشگری خبر داد و اظهار داشت: به دنبال درخواست حوزویان و استقبال اندیشمندان و پژوهشگران دینی مهلت ارسال چکیده مقاله تا 30 بهمن تمدید شده است.

وی با بیان این‌که مهلت ارسال اصل مقاله نیز تا 25 اسفند ماه سال جاری تمدید شده است، افزود: این همایش به دنبال بررسی ابعاد مختلف فقهی و حقوقی مسائل گردشگری و ارایه راهکارهای صحیح علمی و اجرایی برای رفع موانع موجود در گردشگری است.

حجت الاسلام قربانی ماهیت شناسی و مبانی فقه گردشگری شامل؛ مفهوم شناسی، اصطلاح شناسی، مسئله شناسی و موضوع شناسی، تاریخچه، مبانی نظری، نظریات و فرضیات، روش شناسی و همچنین جایگاه گردشگری در آموزه‌های دینی شامل؛ ابواب فقهی و نحله‌های آن، مستندات متون دینی، اخالق و آداب اجتماعی را از جمله محورهای همایش است.

وی با بیان این‌که آثار برگزیده همایش در نشریات معتبر علمی به صورت ویژه نامه همایش با امتیاز علمی تخصصی، علمی ترویجی، و علمی پژوهشی منتشر خواهد شد، ادامه داد: ابعاد و قلمرو فقه گردشگری در حوزه‌ها و انواع گردشگری شامل؛ حوزه های اجتماعی، تاریخی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، حقوقی، هنری، آثار تاریخی و باستانی و انواع مختلف گردشگری از جمله محورهای این همایش است.

معاون پژوهش مرکز جامعه المصطفی العالمیه واحد تبریز با بیان این‌که در این همایش جایگاه گردشگری در نظام اداری حقوقی ایران شامل؛ حقوق مدنی، ظرفیت‌ها و چالش‌ها، آئین‌نامه‌ها و ضوابط گردشگری، تمدن نوین اسلامی و گردشگری مورد بررسی قرار می گیرد، افزود: تبریز در گذر تاریخ، تبریز، شهر معنوی، تبریز، جهانشهر معنوی، فرهنگ بومی تبریز، توسعه تبریز، مکتب تبریز، تاریخ، طبیعت و مفاخر آذربایجان، تبریز، شهر علمی، تبریز، باغ‌های ایرانی اسلامی، تبریز و مراکز شهر اسلامی از دیگر محورهای همایش است.

حجت الاسلام قربانی ادامه داد: فقه گردشگری؛ شهر اسلامی و حقوق گردشگران شامل؛ تاریخ شهر اسلامی، روند شکل گیری شهر اسلامی، شهر در متون و آموزه‌های دینی، فرهنگ ملی و عمومی شهر اسلامی، آداب و سنت‌های شهر اسلامی؛ انطباق و مغایرت شهر با آموزههای دینی؛ فرهنگ دینی در ساختار شهر اسلامی نیز در این همایش مورد بحث قرار خواهد گرفت.

به گفته وی جلوه های زیباشناختی و هنری شهر اسلامی؛ توسعه شهر اسلامی؛ شهر و جهانشهر معنوی و ظرفیت‌های بلاد اسلامی، شهر معاصر اسلامی، شهر از منظر قرآن، محله اسلامی، مراکز اسلامی نیز از محورهای همایش است و یادآور شد: قرار است این همایش اوایل سال آینده به میزبانی تبریز برگزار شود./935/ت303/ب1

مرتضی شفیعی
ارسال نظرات