۱۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۵۷۶۹۹۰
با اقامه نماز از سوی آیت الله خرازی؛

پیکر حجت الاسلام عرفان در گلزار شهدای قم آرام گرفت

مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم حجت الاسلام والمسلمین عرفان از حرم مطهر حضرت معصومه(س) به سمت گلزار شهدای قم برگزار شد.
مراسم تشییع مرحوم حجت الاسلام حسن عرفان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسن عرفان شهرضایی از اساتید حوزه علمیه و از سخنرانان معروف عرصه تبلیغ دین صبح امروز از حرم مطهر حضرت معصومه(س) به سمت گلزار شهدای قم برگزار شد.

بر اساس این گزارش، آیت الله سید محسن خرازی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر پیکر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین عرفان اقامه نماز کرد.

پیکر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین عرفان با حضور شخصیت های حوزوی و همچنین عموم مردم از حرم مطهر بانوی کرامت(س) به سوی گلزار شهدای قم تشییع شد.

حاضران در جلسه با قرائت قرآن و فاتحه خوانی برای شادی روح مرحوم حجت الاسلام والمسلمین عرفان دعا کرده و از درگاه ایزد منان مسألت داشتند تا ایشان را با اهل بیت عصمت و طهارت(ع) محشور کند.

پیکر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حسن عرفان شهرضایی پس اقامه نماز از سوی آیت الله خرازی به گلزار شهدای قم منتقل شده و در آن جا به خاک سپرده شد.

لازم به ذکر است، مراسم ختم مرحوم حجت الاسلام والمسلمین عرفان پس از فریضه مغرب و عشاء در مسجد جامع قم واقع در بلوار عمار یاسر برگزار می شود.

گفتنی است، حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسن عرفان شهرضایی در سن 61 سالگی و در حین سخنرانی به علت سکته قلبی در مسجد امام(ره) کرمان دارفانی را وداع گفت.

این صاحب نظر و کارشناس مباحث دینی در سال 1336 در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود.

وی در محضر حجج اسلام حاج سید محمد علی طبائیان (طباطبائی) زارعان، محمدحسین رهایی و حاج شیخ علی تاکی شاگردی کرد و سپس به اصفهان رفت و از محضر استادانی چون حاج آقا حسن امامی و آقای ابراهیمی و آقای فقیهی بهره گرفت، سپس به قم آمد و نزد استادانی مانند آیات عظام طالقانی، تهرانی، مدرس افغانی، کریمی جهرمی، استادی، ابطحی، زاهدی، اعتمادی، خسرو شاهی، پیشوایی تهرانی ، آیت الله اسماعیل پور و آیت الله شیخ جواد تبریزی کسب فیض کرد.

از جمله تألیفات وی می‌توان به آرمان غدیر از دیدگاه امیرالمومنین (ع) (1378)، آفت ها و لطافت های جنسی (1373) ،اندیشه معلم (1390)، پدر و مادر در فرهنگ اسلامی (1385)، پرتوی از غدیر در کلام امیرالمومنین (ع) (1384)، ترجمه و شرح جواهر البلاغه (1389) و شیوه‌های اعجاز قرآن (1379) اشاره کرد./841/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات