۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۵۷۱۰۴۷

نسخه الکترونیکی جلد اول کتاب «تاریخ ادبیات فارسی» منتشر شد

نسخه الکترونیکی جلد اول کتاب «تاریخ ادبیات فارسی» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
کتاب «تاریخ ادبیات فارسی»

محمد پهلوانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به آماده سازی نسخه الکترونیکی جلد اول کتاب «تاریخ ادبیات فارسی» اظهار داشت: ادبیات فارسی از عمری هزار ساله برخوردار است. در این هزار سال نویسندگان و شاعران پارسی گوی همگام با جامعه ایرانی فراز و فرودهای بسیاری را پشت سر گذاشته اند.

وی گفت: گاهی در اوج شادکامی و شادخواری و کامیابی زیسته اند که موج و طنین آن را می توان با خواندن آثار هنری شان دریافت و گاهی با هجوم اقوام وحشی و غارتگر، این سرزمین پاک را جولانگاه مشتی مردم وحشی صفت دیده اند که جز قتل و ویرانی رویایی در سر نمی پرورانده اند. تلخی ناگوار این حوادث دردناک نیز مجلایی جز ادبیات نیافته است. این ادبیات جلوه گاه راستین روح، سرشت، طبیعت، عادات، رسوم . آمال و آرزوها و ارزش هایی است که در طول تاریخ در بوته آزمون های متوالی پرورده شده و بالیده است. روح مردم این سرزمین با پیوستن به ادبیات از پوسیدگی و فنا و مرگ، رهایی یافته است.

مدیر فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: با خواندن تاریخ ادبیات این مرز و بوم می توان از ایستایی و پویایی روح جامعه ایرانی آگاهی یافت و با گذشتگان دانشمند و هنرمند خویش به گفت و گو نشست و از مصاحبت با آنان بهره های فراوان برد و با تکیه بر بجربه هایشان، بنای آینده را استوارتر ساخت

وی به معرفی جلد اول کتاب «تاریخ ادبیات فارسی» پرداخت و افزود: این کتاب نوشته محسن مؤمن، مرتضی رزاق پور، محسن اسماعیلی و غلامعلی گرایی است که در جامعه المصطفی العالمیه تهیه شده و در انتشارات مرکز بين المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص) به چاپ رسیده است.

پهلوانی اظهار داشت: جلد اول کتاب «تاریخ ادبیات فارسی» با 240 صفحه به زبان فارسی و به قیمت 115000 ریال در سال 1393 منتشر شده و به تازگی اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی این کتاب را به صورت کتاب الکترونیکی و در قالب کتابخوان همراه پژوهان با قابلیت اجرا در سیستم عامل اندروید و ویندوز به قیمت 40000 ریال منتشر کرده است.

وی درباره خرید نسخه الکترونیکی این کتاب خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای دریافت نرم افزار این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی کتابخوان همراه پژوهان به آدرس www.pajoohaan.ir مراجعه کرده و با خرید نسخه الکترونیکی این کتاب، از مطالب آن بهره مند شوند./822/ت ۳۰۳/ش

ارسال نظرات