۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۳
کد خبر: ۵۰۸۸۲۳
نظام اسلامی روایت کرد؛

ماجرای امضای روحانی شهید بر کارنامه دخترش بعد از شهادت

جانباز دفاع مقدس با اشاره به روایتی از یک روحانی شهید که بعد از شهادتش کارنامه دخترش را امضا کرد، تأکید کرد که شهدا همیشه زنده و شاهد اعمال ما هستند.
شهید صالحی خوانساری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، یادواره «دروازه وصال» هشتمین یادواره شهدای منطقه دروازه ری و بزرگداشت شهدای مدافع حرم با حضور جمع کثیری از مردم و تعدادی از مسؤولان استان قم شامگاه یک‌شنبه در مسجد ولی عصر(عج) خیابان دروازه ری قم برگزار شد.

محمدرحمان نظام اسلامی جانباز دفاع مقدس و مجری سابق صدا و سیما در این یادواره با تأکید بر اینکه شهدا زنده و شاهد اعمال ما هستند به بیان خاطره ای عجیب و درخور توجه از یک روحانی شهید پرداخت که در ادامه تقدیم می شود.

شهید حجت الاسلام سید مجتبی صالحی خوانساری در سال 1323 متولد و در تاریخ 29/11/1362 به دست عوامل ضد انقلاب در جوانرود کردستان به شهادت رسید و در گلزار شهدای قم، در قطعه‌ چهارم ردیف 5 به خاک سپرده شد.

سرکار خانم زهرا صالحی، دختر شهید بزرگوار سید مجتبی صالحی می گوید: آخرین روزهای سال 62 بود که خبر شهادت پدرم به ما رسید؛ بعد از یک هفته عزاداری، مادرم با بستگانش برای برگزاری مراسم یاد بود به زادگاه پدرم خوانسار رفتند و من هم بعد از هفت روز برای اولین بار به مدرسه رفتم.

همان روز برنامه امتحانی ثلث دوم را به ما دادند و گفتند: پدرتان باید امضا کنند؛ آن شب با خاطری غمگین و چشمانی اشک آلود و با این فکر که چه کسی باید کارنامه مرا امضا کند بدون این که با کسی صحبت کنم از مدرسه به اتاقم رفتم به خواب رفتم؛ پدرم را در خواب دیدم که مثل همیشه خندان و پر نشاط بود.

بعد از کمی صحبت به من گفت زهرا آن کارنامه را بیاور تا امضا کنم؛ گفتم کدام کارنامه؟ گفت: همان کارنامه ای که امروز در مدرسه به تو دادند، کارنامه را آوردم اما هر خودکاری که بر می داشتم تا به پدرم بدهم قرمز بود، چون می دانستم پدرم با خودکار قرمز امضا نمی کند.

بالاخره یک خودکار آبی پیدا کردم و دادم پدرم و او شروع کرد به نوشتن؛ فردا صبح که برای رفتن به مدرسه آماده می شدم از خواب دیشب چیزی یادم نبود، اما وقتی داشتم وسایلم را مرتب می کردم ناگهان چشمم به آن کارنامه افتاد باورم نمی شد، اما حقیقت داشت.

در ستون ملاحظات کارنامه دست خط پدرم بود که با رنگ قرمز نوشته بود «این جانب نظارت دارم سید مجتبی صالحی» و امضا کرده بود که ناگهان خواب شب گذشته به یادم آمد.

نظام اسلامی خاطرنشان کرد: این دست خط را به آیت الله خزعلی می دهند تا برای تعیین صحت و سقم آن پیش علمای دیگر ببرد؛ آیت الله خزعلی از خانواده شهید صالحی می خواهد تا پیش کسی موضوع را مطرح نکنند علمای آن زمان صحت ماجرا را تأیید می کنند و برنامه به رؤیت حضرت امام(ره) نیز می رسد.

وی عنوان داشت: اداره آگاهی تهران نیز پس از بررسی اعلام می کند امضا مربوط به خود شهید مجتبی صالحی است اما جوهر خودکاری که امضا را زده شبیه هیچ خودکار یا خودنویسی نمی باشد، ولی خانم صالحی معتقد است که خصلت مردمی بودن پدر، این موضوع را خیلی سریع بین مردم پخش کرد و امروز مردم با رفتن به موزه شهدا و دیدن آن نامه، شهید را می شناسند و به یکدیگر معرفی می کنند.

وی تأکید کرد: این موضوع توسط کارشناسان با امضا قبل از شهادت شهید مورد بررسی قرار گرفت و صحت آن تأیید شده است و اکنون نسخه آن در موزه شهدای تهران واقع در خیابان طالقانی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دارد./1330/پ۲۰۲/ی

ارسال نظرات