۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۲
کد خبر: ۵۰۰۲۷۸
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی خبر داد؛

راه‌اندازی خط تولید چادرمشکی و نخ نازک در کارخانه نخریسی و نساجی خسروی خراسان

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی از راه اندازی خط تولید چادر مشکی و نخ ظرفیت شانه شده در کارخانه نخریسی و نساجی خسروی خراسان خبر داد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، سید مرتضی بختیاری، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، سه شنبه 2 خردادماه ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف «کارخانه نخریسی و نساجی خراسان» واقع در شهرک صنعتی بینالود شهرستان نیشابور با اشاره به نام گذاری سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» اظهار کرد: با راه اندازی خطوط جدید تولیدی در کارخانه نخرسی و نساجی خسروی خراسان برای یک صد نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سالانه 5 هزار و 200 تن انواع نخ و 12 میلیون متر مربع انواع پارچه در این کارخانه تولید می شود که با راه اندازی خطوط جدید ظرفیت مذکور بیش از 3 هزار تن افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر لزوم محوریت اقتصاد مقاومتی در فعالیت‌های اقتصادی، تصریح کرد: کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی آستان قدس رضوی با داشتن ظرفیت‌های فوق العاده و نیروی انسانی متخصص نقش مؤثری در تحقق اهداف کلان اقتصاد مقاومتی كشور ایفا خواهند کرد.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: کارخانه نخریسی و نساجی خسروی خراسان از قدیمی‌ترین واحدهای تولیدی وابسته به آستان قدس رضوی است که به ابزار آلات و دانش فنی روز مجهز شده و می‌تواند با تولید محصولات کیفی سهم عمده‌ای از نیاز بازار داخل و منطقه را مرتفع کند.

بختیاری با انتقاد از واردات بی‌رویه منسوجات و پوشاک از خارج کشور، اضافه کرد: برخی از این اقلام وارداتی با فرهنگ اسلامی و ایرانی کشورمان هیچ تناسبی ندارند. قطعا ارتباط بین طراحان داخلی و کارخانجات تولیدی می‌تواند این نقیصه را بر طرف کند.

وی با تأکید بر اینکه واردات بی‌رویه کالاهای غیر ضروری بلای جان تولید داخلی است، عنوان کرد: ایجاد فضای مناسب کسب و کار و بسط فرهنگ حمایت از تولید داخلی  می‌تواند به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک شایانی کند.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در پایان با اشاره به ایجاد فرصت‌های جدید کاری در این کارخانه، اظهار کرد: هم‌اکنون در این کارخانه 350 نفر از بومیان شهرستان نیشابور با میانگین سنی 32 سال در 4 شیفت کاری مشغول به کار هستند و با بهره‌برداری از خطوط تولیدی جدید برای 100 نفر دیگر فرصت‌ اشتغال ایجاد خواهد شد./۱۰۱/۸۶۴/ب۱

ارسال نظرات