۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۴۹۳۷۴۱
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه:

تقدس زدايي از ولايت، اقتدارزدايي از نظام است

حجت الاسلام حاجي صادقي با اشاره به اينكه آمريكا به دنبال قداست زدايي از ولايت است تا با این کار اقتدارزدايي کند، گفت: برخي از آقايان مراقب نيستند كه تقدس زدايي از ولايت، اقتدارزدايي از نظام است.
حجت الاسلام عبدالله حاجي صادقي حجت الاسلام عبدالله حاجي صادقي حجت‌‌الاسلام و المسلمین حاج صادقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام عبدالله حاجي صادقي، ظهر امروز در همايش ائمه جمعه و جماعات و روحانيان شهرستان كاشان در سالن شهداي پاسدار ناحيه مقاومت بسيج كاشان با تأكيد بر اينكه نگاه ما به انتخابات بايد ميدان جنگ با استكبار باشد، گفت: حضور حداكثري، تكيه بر واقع گرايي و انتخاب بصيرانه براساس رهنمودهاي  رهبر معظم انقلاب كه انتخاب را هم حق و هم تكليف دانست بايد مورد نظر قرار داشته باشد.

به گفته وي، هر يك از ما در مقابل انتخاب خود بايد پاسخگو باشد و بتواند در پيشگاه الهي دليل و حجت براي انتخاب خودش داشته باشد.

حجت الاسلام حاجي صادقي در ادامه توجه به پنج  نسبت در انتخاب فرد اصلح  متناسب با انقلاب اسلامي در انتخابات پيش رو را مهم و حائز اهميت خواند و اظهار داشت: رييس جمهور بايد نسبت به دين تعبد و تقيد و نسبت به ولايت تبعيت و نسبت به دشمن قوت و قدرت ايستادگي و تبري داشته باشد نه اينكه منفعل باشد چرا كه اينها نسبت‌هايي است كه قرآن و دين به ما گفته است.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه ادامه داد: افرادي در نظام ولايي اسلامي ايران شايستگي نشستن بر منصب هاي رييس جمهوري، وزارت وكالت، نماينده مجلس، استاندار، فرماندار و هر پست و مقام ديگري دارند بايد بر حسب مسؤوليتي كه دارد اين پنج نسبت به انتخابات را داشته باشند.

حجت الاسلام حاجي صادقي، گفت: نامزد انتخابات بايد نسبت به اسلام و موتور حركت انقلاب كه دين است تعبّد كامل داشته باشد و شريعت محور باشد نه برخورد گزينشي داشته باشد و نه بخشي از دين را قبول كند و بخش ديگر را قبول نداشته باشد و باور داشته باشد در زندگي فردي و اجتماعي او،  يگانه راه حكم الله باشد.

وي افزود: نامزد انتخابات بايد نسبت به ولايت تبعيت مطلق داشته باشد و بداند رييس جمهور، رييس مجلس و نماينده مجلس در نظام اسلامي ايران، سياستگذار و نظريه پرداز  نيستند.

 به گفته وي، سياستگزار و نظريه پرداز بودن روساي جمهور، بحث مهمي است كه مجلس خبرگان رهبري بايد به آن توجه داشته باشد تا  اگر اشكالي در ساختار حكومتي است حل و فصل كند، چرا كه هر چهار رييس جمهور بعد از امام خميني(ره) وارد حوزه كار رهبري و سياستگزاري شدند.

حجت الاسلام حاجي صادقي با تأكيد بر اينكه رييس جمهور، رييس قوه مجريه است، خاطرنشان كرد: رييس جمهور سياستگزار نظام نيست و نمي تواند در سياستگزاري دخالت كند.

وي با اشاره به اينكه آمريكا به دنبال قداست زدايي از ولايت است تا با این قداست زدايي، اقتدارزدايی کند، متذكر شد: برخي از آقايان در گذشته و امروز مراقب نيستند كه تقدس زدايي از ولايت، اقتدار زدايي از نظام است.  

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه ادامه داد: امروز حرف آمريكا و دشمن اين است كه، امت بي ولايت خطر ندارد، امام بي امت اقتدار ندارد و امت متصل و پيرو ولايت شكست ندارد، بنابراين انقلاب اسلامي ايران، عمر حدود 40 ساله خود را به دليل پيوستگي و اتصال به ولايت دارد، از اين رو دشمن همه حملات خود را متوجه نقطه اتصال امت و ولايت كرده است.

حجت الاسلام حاجي صادقي همچنين با بيان اينكه رييس جمهور بايد نسبت به دشمن قوت و قدرت ايستادگي و تبري داشته باشد نه اينكه منفعل باشد، گفت: ما در سند و منشور انقلابي خود سند عاشورا را داريم كه بيش از 30 بار تبري را بيان كرده است.

وي با اشاره به اينكه رييس جمهور بايد نسبت به مردم روحيه خدمتگزاري داشته باشد و مردم را سالار و مالك بداند، گفت: نبايد حكومت بر مردم باشد، بلكه حكومت براي مردم باشد.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه خاطرنشان كرد: رييس جمهور بايد نسبت به مسؤوليتي كه دارد توانمندي لازم را داشته باشد و اين در حالي است كه رهبر معظم انقلاب همه ساله بر اقتصاد مقاومتي تأكيد دارد، در سال 94 بهانه شد مؤلفه هاي اقتصاد مقاومتي مشخص نيست، رهبر معظم انقلاب در آغاز سال 95 در حرم رضوي 10 مؤلفه براي اقتصاد مقاومتي بيان كرد، در سال 95 بهانه شد مؤلفه هاي اقتصاد مقاومتي زياد است، رهبر معظم انقلاب در آغاز سال 96 تعداد مؤلفه هاي اقتصاد را به دو مؤلفه كاهش داد، بنا بر اين من معقدم اشكال در درك اقتصاد مقاومتي است.

حجت الاسلام حاجي صادقي يادآور شد: امروز كه انقلاب اسلامي در سراسر دنيا با جبهه استكبار درگير است نيازمند مسؤوليني در تراز ولايت است تا براي ولايت سربازي كنند و براي اسلام مجري باشند./1307/۲۰۲/ب2

ارسال نظرات