۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۴۹۱۷۰۲
فرهنگ و دولت آینده(۲)

دولت جدید در مقابله با عرفان‌های کاذب برنامه‌ای روشن داشته باشد

رییس مؤسسه بهداشت معنوی گفت: رییس‌جمهور آینده باید شاخصه‌های معنویت، بی‌رغبتی به دنیا و انگیزه خدمت داشتن را در انتخاب مدیران و وزرای خود در نظر بگیرد.
مظاهری سیف

حجت‌الاسلام حمیدرضا مظاهری سیف، رییس مؤسسه بهداشت معنوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به جایگاه و اهمیت معنویت در میان مسؤولان و دولتمردان، اظهار داشت: تجربه نشان داده است که اگر معنویت در میان مدیران ضعیف شود و به آن بی‌توجهی شود آنها به سمت دنیاگرایی خواهند رفت و علم، تجربه و تخصصشان به درد مردم نخواهد خورد.

وی با بیان این که رییس‌جمهور آینده باید برخورداری از شاخصه‌های معنویت و بی‌رغبتی به دنیا و انگیزه خدمت داشتن را در انتخاب مدیران و وزرای خود در نظر بگیرد، افزود: دنیاگرایی مسؤولان را تبدیل به عوامل فرصت‌طلب و سودجویی می‌کند که تنها زیان و ضررشان به کشور می‌رسد.

رییس مؤسسه بهداشت معنوی با بیان این که مراقبت از معنویت در مدیران هم مسأله بسیار مهمی است، گفت: مسؤولان باید وقتی دستشان به امکانات رسید باز هم معنویت خود را حفظ کنند و بی‌رغبتی نسبت به دنیا و تلاش و مجاهدت در راستای حل مسائل مردم را داشته باشند و رییس‌جمهور باید به صورت مداوم اعضای دولت را کنترل کند.

وی با بیان این که دولت جدید باید به مسأله ترویج معنویت‌های کاذب در جامعه بیشتر توجه کند، خاطرنشان کرد: باید دولت برنامه مقابله‌ای روشن و جدی را در برابر عرفان‌های کاذب پیش بگیرد؛ زیرا جریان‌های معنوی کاذب هم تعدادشان زیاد است و هم پنهان هستند و به اسم معنویت، خودیاری، توانمندسازی و موفقیت فعالیت می‌کنند و اعتماد مردم را جلب می‌کنند.

حجت الاسلام مظاهری سیف افزود: عرفان‌های دروغین در پس ظاهر جذاب و آرام و مقبول خود باورها و ارزش‌های مردم را دگرگون می‌کنند و باعث می‌شود که پایه‌های انسجام ملی و تربیت و تزکیه نفوس که هدف نهایی انقلاب اسلامی و نظام ما است سست شود و دولت باید به عنوان یک آسیب فرهنگی به این موضوع توجه داشته باشد.

وی اظهار داشت: وقتی باورها و ارزش‌های جامعه دگرگون بشود ما شاهد فروپاشی خانواده‌ها و انحرافات اخلاقی و جنسی و اعتیاد خواهیم بود و وقتی خانواده تضعیف شود خیلی از عوارض دیگر را به دنبال دارد.

رییس مؤسسه بهداشت معنوی تصریح کرد: معنویت‌های نوظهور موضوعی است که تاکنون مغفول بوده است و دستگاه‌های نظام برنامه فرهنگی منسجمی را در این زمینه طراحی و اجرا نکرده‌اند و انتظار ما از دولت آینده این است که گام‌هایی را در این مسیر بردارد./843/ت۳۰۲/س

ارسال نظرات