۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۲۸۲۷۱۷
عضو پژوهشگاه طب اسلامی:

غذاهای غربی متناسب با شرایط اقلیمی ایران نیست

خبرگزاری رسا ـ عضو پژوهشگاه طب اسلامی با اشاره به اینکه غذاهای غربی و حاضری به این علت که دارای حجم زیادی روغن بوده و طبعشان سرد است مزاج و گوارش انسان را مختل می کنند، گفت: این غذاها مخرب‌ترین اثر را بر معده و روده انسان دارند.
غذاي سالم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم شریف ظهر امروز در رواق حضرت خدیجه(س) حرم حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به اینکه متأسفانه تغییر رژیم غذایی خانواده‌ها در اثر سبک زندگی غربی اثرات مخربی را برای سلامت و امنیت غذایی خانواده‌ها به دنبال داشته است، تصریح کرد: باید رژیم غذایی مردم در هر منطقه متناسب با آب و هوا و مواد خوراکی همان منطقه باشد و مصرف غذاهای غیر بومی اگر متناسب با اصول تغذیه‌ای و مزاجی نباشد نه تنها به سلامت فرد کمک نمی‌کند بلکه سلامت او را هم در خطر جدی قرار می دهد.

 

وی افزود: متأسفانه امروز میزان غذاهای حاضری و غذاهایی که دارای افزودنی هستند در رژیم غذایی خانواده‌های ایرانی به شدت افزایش یافته در حالی که در سایر کشورها گرایش مردم به مصرف غذاهای طبیعی و ارگانیک تمایل داند؛ زیرا غذاهایی طبیعی و بدون افزدونی و هورمون‌ها موجب افزایش سلامتی و ارتقای طول عمر می شود.

 

عضو پژوهشگاه طب سنتی با اشاره به اینکه اگر امروز ما شاهد افزایش تولد کودکان نارس، معلول و شاهد افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های صعب العلاج هستیم و همچنین میزان زایمان زودرس در بانوان افزایش یافته به دلیل عدم داشتن رژیم غذایی درست و مصرف غذاهایی حاوی مواد شیمیایی و افزودنی ها است به همین دلیل به بانوان توصیه می‌شود که غذاهای دارای مواد شیمایی را نه تنها خود مصرف نکند بلکه اجازه ندهند اعضای خانواده به‌خصوص کودکان نونهال از این غذاها مصرف کنند.


شریف تصریح کرد: طبع بیشتر این غذاها سرد است و مادران اگر می‌خواهند غذاهای با طبع سرد به فرزندان خود بدهند بهتر است اگر این غذاها طبیعی است با استفاده از مصلح ها طبع این غذاها را متناسب با طبع معده گرم کنند.

 

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین رسالت مادران در خانواده حفظ سلامت و امنیت غذایی همسر و فرزندانشان است، اظهار کرد: مادران باید به صورت جدی از دادن غذاهای دارای مواد شیمیایی و چای به کودکان خود پرهیز کنند زیرا مصرف این غذاها در سنین زیر دو سال موجب ضعف معده کودکان می شود.

 

عضو پژوهشگاه طب سنتی افزود: مادران باید سعی کنند غذاهایی که دارای طبع سرد است را کمتر در خانواده مصرف کنند و بهتر است به جای دادن زیاد شیر گاو به کودکان خود که طبع آن سرد است از شیر گوسفند که به مراتب بهتر است استفاده کرده و سعی کنند از اضافه کردن انواع رنگ‌ها و روغن های سرخ کردنی که به شدت دارای مواد افزودنی هستند به کودکان خود پرهیز کنند و سعی کنند 20 دقیقه قبل از غذا و 20 دقیقه بعد از مصرف غذا از دادن آب و نوشیدنی حتی دوغ به کودکان خود خودداری کنند./837/پ202/س

ارسال نظرات