آخرین اخبار    
جمعه 8  مرداد  1389
2010 July 30
18  شعبان  1431
سرویس : فرهنگي کد خبر :76444   -  زمان مخابره: 20:44 - 6/12/1388
[-] سایز فونت متن [+]


آسیب شناسى فرقه وهابیت در شماره جدید پگاه حوزه

خبرگزاری رسا ـ شماره جدید ماهنامه پگاه حوزه از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دویست و هفتاد و سومین شماره ماهنامه پگاه حوزه دربردارنده مقاله‌ها و مطالب گوناگونی از جمله مردم شناسى تاریخى و پیشرفت، سایه شیعه ستیزى و ایران هراسى بر جنگ یمن، آسیب شناسى فرقه وهابیت، انقلاب اسلامى و دنیاى دین یافته، الگوى تعامل روحانیت و دولت اسلامى ( از منظر امام خمینی )، ایران پژوهى و مطالعات اسلامى در آلمان، شعرهاى ارغوانى و بررسى تحولات ایران و جهان است.

نویسنده مقاله مردم شناسى تاریخى و پیشرفت با بیان این که با تقدم زبان ریاضی به زبان طبیعی انسانی، یک انقلاب بوجود می آید و آن تقدم رتبی علوم تجربی بر دانش انسانی است که سکولاریسم نام می گیرد ادامه داده است: « با تقدم زبان ریاضی بر زبان طبیعی انسانی، فناوری خاص بوجود می آید که براساس زبان ریاضی (صفر و یک) کار می کند و محاسبه گر یا کامپیوتر نام می گیرد و این فناوری ما را به جهان رسانه های تصویری وارد می کند که به آن جهان مجازی می گویند و اقتصاد پولی جای خود به اقتصاد اعتباری یا اقتصاد مجازی یا اقتصاد دیجیتالی می دهد و دین این دوره نیز عرفانی است چرا که زبان دیجیتال بی نهایت احتمالات به خود را می پذیرد (به علت صفر و یک بودن) و این بی نهایت آفریدن، ادیان مجازی و شیطانی را به وجود خواهد آورد (مثل شیطان گرایی) و شاید این دجال آخرالزمان باشد.»

مقاله آسیب شناسى فرقه وهابیت با بررسی کاستی های فراروی ریشه کنی بنیادین فرقه های الحادی و پیامدهای گسترش فرقه ضاله وهابیت در محیط امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران به بایسته‌های ساختارهای اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران به منظور توسعه زیربنایی ظرفیت های امنیت نرم نظام در قبال آفندهای فرقه ضاله وهابیت اشاره کرده است.

در بخشی از این مقاله می‌خوانیم: «استان های مرزی جمهوری اسلامی ایران به دلایل وجود موزائیک های قومی فرقه ای، مجاورت سرزمینی با سازمان های تروریستی فرقه گرا و نبود بسته سیاستی فرهنگی، از حوزه های جغرافیایی هستند که در صورت فقدان پاداستراتژی مناسب می توانند در بازه زمانی برنامه پنجم، شاهد شکل گیری رگه هایی از نفوذ فرقه ضاله وهابیت به شمار می روند. جزایر مرزی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس مانند قشم و کیش نیز که بدون تجهیزات ماهواره ای، برنامه رسانه های عربستان و امارات را مشاهده می کنند یکی دیگر از کانون های تهاجم فرقه ضاله وهابیت هستند.»

پگاه حوزه به صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مدیر مسؤولی و سردبیری سید عباس صالحی به صورت دو هفته نامه منتشر می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه این نشریه با شماره تلفن 7832952 -0251 تماس بگیرند یا به نشانی اینترنتی www.pegahhowzeh.com مراجعه کنند. /916/ن601/ع


دانلود فایل ضمیمه


پایان خبر - خبرگزاری رسا











  • نام و نام خانوادگی :
     

    پست الکترونیکی :


    نظر شما :
     


صفحه نخست   |   مشاهده کل اخبار   |   ارتباط با ما   |   درباره ما
.همه حقوق، ويژه خبرگزاری رساست. استفاده از مطالب با ذکر منبع«خبرگزاري رسا» بلامانع است
Copyright ©2009 RASA News Agency .All Right Reserved
هایپر مدیا مرکز جامع خدمات رسانه ها / نگارش اطلاع رسانی